7 Ağustos 2019 Çarşamba

Erkenci Kuş Final: Can'dan Sanem'e Evlenme Teklifi


Star TV'nin popüler dizilerinden Erkenci Kuş final bölümünde de büyük bir ilgiyle izlendi. Bu bölümün Can'dan Sanem'e evlenme teklifi sahnesi konu olarak bloguma yakışır, bu yüzden zaman kaybetmeden yazayım dedim.




















Bu sürpriz evlilik teklifi, çiftin barışmasından sonra düzenlenen bir parti sırasında gerçekleşti. Sanem sevgilisine romantik bir şeyler söylerken bir drone çıktı ortaya.


Genç kız buna çok sinirlendi ama araç özellikle ayarlanmıştı ve ucunda bir teklif yüzüğü vardı. Davetliler durumu fark ettiler ama Sanem daha sonra anladı.


Drone ikisinin yanına geldiğinde Can ucundaki ipi çözüp yüzüğü aldı. Sanem, ortada bir şeyler döndüğünü ancak anlamaya başlamıştı. Onun elindeki yüzüğü görünce gözleri faltaşı gibi açıldı.



O ana kadar illet olduğu alet, ucunda tek taş olunca Sanem'e sempatik gelmişti. Az önceki bağıran çağıran, korktuğunu söyleyen, "Can, vur şunu!" diyen kıza hiç benzemiyordu şimdi. Can diz çöküp evlenme teklifi yapmaya hazırlandığında hala şaşkınlık ve heyecan içindeydi ama.


Sonra Can ona "Benimle evlenir misin?" diye sordu. Sanem de, daha önce hafıza kaybına uğradığını hatırlatarak "Beni ömrünün sonuna kadar unutmayacağına söz verir misin?" dedi ona. Can söz verince de ona "Evet" dedi, "Prensipte evet" dedi daha doğrusu. Sevgilisinin önce gelip kendisini ailesinden istemesi gerekiyordu.



Can'ın buna hiçbir itirazı yoktu tabii. "Hazırlanın" dedi sevgilisinin anne - babasına dönüp. "İstemeye geliyoruz."




Bir organizasyon firmasıyla anlaşarak siz de buna benzer bir dron ile evlilik teklifi organizasyonu hazırlatabilirsiniz. 




Şartlar uygunsa teklif ortamında ailenizden ve arkadaşlarınızdan birilerinin bulunması da güzel bir fikir olabilir. Mutluluk paylaşınca çoğalıyor çünkü.






Bunlar Da İlginizi Çekebilir:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder