11 Ekim 2015 Pazar

Kumsalda Evlilik Teklifi: Dekor



Yaratıcı evlilik teklifleri yapmak yaşadığımız zamanlarda baya popüler oldu. Erkekler kız arkadaşlarına özel olarak hazırlanmış bir ortamda evlenme teklifi sözleri söylemek istiyorlar artık, 2 taraf için de son derecede önemli olan teklif gününün diğer günlerden çok farklı olmasını istiyorlar. Kumsalda evlilik teklifi yapacaklar mesela, bunun için şık ve romantik bir dekor hazırlansın istiyorlar.






Yazıda göreceğiniz fotoğrafların bazıları kumsalda piknik veya sahilde romantik akşam yemeği temalı fotoğraflar aslında ama konumuza da gayet uygunlar. Kumsalda evlenme teklifi organizasyonlarının çoğunda çardak, şık bir şekilde dekore edilmiş bir masa, mumlar, fenerler gibi unsurlar vardır. 





Teklifinizi piknik şeklinde de yapabilirsiniz tabii, neden olmasın? Ona göre hazırlık yaparsınız, uygun bir yere güzel bir örtü, yiyecek bir şeyler, alkollü veya alkolsüz içecek, belki birkaç çiçek...Ama işte, bir organizasyon firması ile anlaştığınızda kumsalın belli bir bölümü sizin için kapatılıyor ve orada rahatsız edilmiyorsunuz. Ayrıca müzik, özel bir servis elemanı, amatör veya profesyonel fotoğraf-video çekimleri yaptırmak gibi avantajlarınız oluyor. 






Bakın bu da hoş bir kumsalda evlilik teklifi detayı; ne yapılmış, farklı renklere boyanmış bir sürü ayaklı tabela hazırlanmış ve bunlar arka arkaya dizilmiş. En öndeki tabelada 'Seni sevmemin 101 sebebi' yazıyor, Diğerlerinde de 3'er 5'er sebepler yazıyor; her zaman benimsin, bana inanıyorsun, beni nasıl da çok seviyorsun tarzı şeyler. Bazılarına da resimler çizilmiş bunların.




Buna da dubaların üstünde evlenme teklifi diyebiliriz herhalde. Çok hoş görünüyor.


Şöyle dört başı mamur bir sürpriz evlilik teklifi yapacak olursanız kız arkadaşınız sevinçten, heyecandan ne yapacağını şaşıracak ve çok mutlu olacaktır. Bunlar insanı onore eden, sevildiğini ve kendisine özen gösterildiğini düşünmesine yol açan güzel şeyler. Organizasyon firmalarının verdiği fiyatlar bütçenizi aşabilir veya ne bileyim bunun için fazla masraf yapmaya gerek görmeyebilirsiniz ama yine de evlenme teklifi yapacağınız gün için özel bir şeyler ayarlayın derim ben. Kendinizce bir şey yapın, küçük bir şey, arkadaşlarınızla organize olun; illa ki bir şeyler bulunur. Bu zaten ikinizin tarihindeki özel günlerden biri olacak ama ekstra bir şeyler yaparsanız daha özel ve güzel olur. 








Ama ben çok şık bir teklif yapmak isterim, buna ayıracak param da var diyorsanız bu tip organizasyonlar yapan firmalarla görüşüp hazır paketleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Yerine getirilebilir ekstra talepleriniz varsa onu da dikkate alırlar herhalde. 



















  













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder