20 Mart 2016 Pazar

Kumsalda Evlenme Teklifi İçin Romantik Masalar


Şık bir şekilde dekore edimiş, sandalyeleri giydirilmiş romantik masalar kumsalda evlenme teklifi organizasyonlarının olmazsa olmaz unsurları arasında yer alıyor. Bu tip profesyonel organizasyonların çoğunda böyle bir masa hazırlanıyor ve çift sürecin bir kısmını bu masada oturup yeyip içerek, muhabbet ederek geçiriyorlar. Böyle masaların fotoğraflarıyla bir yazı hazırlamak dünden beri aklımda. Az önce fotoğraflarımı hazırladım, yazıyı da yazıp yayınlayayım madem.


Kumsalda evlilik teklifi organizasyonları için her zaman havanın karardığı saatler tercih edilir. Böylece ortam mumlarla falan aydınlatılıyor ve tam anlamıyla romantik bir görünüm çıkıyor ortaya.



Arkadaşlarınızdan veya sahilde bir restorandan yardım alarak falan kendiniz de böyle bir ortam hazırlayabilirsiniz aslında. Ama baya uğraşmak lazım, bir de insan rahatsız edilmeyeceğinden emin olmalı. Bir evlenme teklifi organizasyon şirketiyle anlaştığınız zaman bütün bunlar ve daha birçok şey ayarlanıyor, siz hiçbir şeyle uğraşmıyorsunuz. Çardak kuruyorlar, garson ve dilerseniz canlı müzik yapacak bir müzisyen ayarlıyorlar, fotoğraf ve video çekimleri yapıyorlar, isterseniz yüzüğü masaya sürprizli bir şekilde getiriyorlar, teklif esnasında ve sonrasında volkanlar patlatıyorlar, uçurmanız için balonlar hazırlıyorlar. 





Böyle özenli ve özel bir şekilde hazırlanmış bir kumsalda evlenme teklifi almaktan hoşlanmayacak çok az kadın vardır herhalde. Teklifinizi çok sade ve düz bir şekilde, hiçbir özel hazırlık yapmadan yapsanız da kız arkadaşınız keyif ve heyecan duyacaktır. Ama böyle bir ortamda teklif almaktan duyacağı keyif bambaşka olur herhalde.





Burası bir otelin plajı falan olabilir. Eklediğim fotoğrafların çoğu sahilde romantik akşam yemeği temalı fotoğraflar. Bazıları düğünlerle ilgili bile olabilir hatta. Ama benim romantik masalar başlığım için gayet uygunlar sonuçta. Hoş bir görünüm ama de mi?


Endonezya'da çekilmiş olan bu fotoğrafta hem bir masa, hem de minderler hazırlanmış bir oturma köşesi var. Güzel görünüyor.


Kafamın işleyişi çok yavaşladı, baya yorgunum demek ki. Kalan fotoğrafları da ekleyip çıkayım artık. Ziyaretiniz için teşekkürler.

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder