24 Eylül 2015 Perşembe

Kumsalda Evlilik Teklifi:Detaylar


Kız arkadaşınıza kumsalda evlilik teklifi yapmak istediğiniz zaman profesyonel bir sürpriz organizasyon firması ile anlaşırsanız yapacağınız teklifin her saniyesi bir rüya gibi olabilir, her zaman keyifle hatırlanacak güzel bir rüya gibi. Konuyla ilgili detayları anlatırken The Yes Girls firması tarafından yapılmış bir organizasyonun fotoğraflarını kullanacağım. Bu fotoğraflar Sarven'in kız arkadaşına yaptığı evlenme teklifi sırasında, Kaliforniya'nın Orange County ilçesinde çekilmiş.



Bir yandan ülkemizdeki organizasyon firmalarının kumsalda evlenme teklifi paketlerinin ne gibi detaylar içerdiğinden söz edeyim size: Bu teklif için bir kumsalın belli bir kısmı kapatılıyor ve organizasyon süresi boyunca sadece size ve sevgilinize ait gibi oluyor. Kumsala giden yola bir kırmızı halı seriliyor ve o yol meşalelerle, fenerlerle ışıl ışıl hale getiriliyor. Havanın kararık olduğu saatlerde bunun şahane bir etkisi oluyor tabii. 


Başka neler yapılıyor; kumsala etrafı mumlarla falan aydınlatılmış bir çardak kuruluyor ve bu çardağın altına çiçeklerle, şamdanlarla, mumlarla, dekoratif objelerle süslenmiş şık bir masa hazırlanıyor.


Firmalar kumsalda yapacağınız bir romantik evlilik teklifi için size özel bir garson ve canlı müzik yapacak bir müzisyen de temin edebiliyorlar. Evlilik teklifi organizasyonu fiyatları teklifin içerdiği detaylara göre değişiyor. Canlı müzik isterseniz, fotoğraf ve video çekimlerinin bir profesyonel tarafından yapılmasını isterseniz ücret ona göre artıyor. 


Bu kumsalda evlilik teklifi organizasyonunun fotoğrafları Mathieu Photo tarafından çekilmiş. Çok canlı ve güzel görünüyorlar, de mi?






Paketinizde arzu ederseniz başka detaylar da olabiliyor. Mesela teklif sırasında başınızdan aşağıya gül yaprakları dökülüyor, masanın yanına etrafına minder veya şezlong koyulmuş bir ateş yakılıyor ya da teklif anında volkanlar patlatılıyor. Detaylar isteğinize, zevkinize, bütçenize göre ayarlanıyor. 




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder