18 Temmuz 2019 Perşembe

Prenseslere Layık Bir Evlenme Teklifi


Chudi de, Oge de Nijeryalı idiler, fakat ABD'nin gerçekten çok sevdikleri eyaletlerinde tanışmışlardı. Chudi, The Heart Bandits organizasyon firması ile görüştüğünde kız arkadaşına prenseslere layık bir evlenme teklifi yapmak istediğini söyledi. Onu seviyordu ve organizasyonun her aşamasında kendini bir prenses gibi hissetmesini istiyordu. Uzman teklif planlamacıları, bu Philadelphia'da evlilik teklifi organizasyonunun gün boyunca sürecek, sürprizlerle dolu bir etkinlik olması için kolları sıvadılar.






















Teklifin yapılacağı gün, Oge, gün içinde birçok sürprizle karşılaşacağını haber veren bir notla uyandı. Kısa bir süre sonra bir Limuzin ikisini almaya geldi ve masajlarından keyif aldıkları, en sevdikleri spa merkezine götürdü. Oradan çıkınca bir butiğe gittiler. Oge'nin burada birkaç kıyafeti denemesi ve en beğendiğini seçmesi gerekiyordu.




Alışverişten sonra, hazırlanmak için eve geri döndüler. Sıradaki sürpriz, Oge'ye istediği tarzda makyaj yapmak için bekleyen bir makyaj sanatçısı idi.


Daha sonra, bir gösteriyi izlemek için Pennsilvanya Güzel Sanatlar Akademisine gittiler. Gösteri bir bahaneydi aslında. Burada, Chudi'nin Oge'ye prenseslere layık bir evlenme teklifi yapması için özel bir ortam hazırlanmıştı. Bir oda, güzel çiçeklerle ve genç kızın sevgilisini etkileyen, onu mutlu eden kişilik özelliklerini tanımlayan kolajlarla, esprili çerçevelerle süslenmişti. Bir köşede, üç müzisyenden oluşan bir grup, romantik parçalar çalıyordu. 






Chudi burada diz çöktü ve kız arkadaşına "Benimle evlenir misin?" diye sordu. 


Bazı aile üyeleri ve arkadaşlar da bu güzel olayı kutlamak için davet edilmişlerdi. Tekliften sonra onları tebrik ettiler ve mutluluklarını paylaştılar. 


Ne dersiniz bu fikre? Fena görünmüyor, değil mi? Her şeyin tam olarak bu şekilde tam olarak bu şekilde olması gerekmiyor tabii. Bir düşünün; siz, kız arkadaşınızın kendini bir prenses gibi hissetmesi için neler yapabilirsiniz? Onun için güzel bir sürpriz olacak, hoşuna gidecek şeyler ne olabilir? Bütçenizi de göz önünde bulundurarak güzel bir plan hazırlayabilir ve ona unutamayacağı bir teklif yapabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder