31 Ekim 2019 Perşembe

Gizli Bahçede Evlilik Teklifi (Londra)


Mohit, sevgilisi Kresha'ya Londra'daki bir Gizli Bahçede evlilik teklifi yapmak istiyordu. Bunun için the Heart Bandits organizasyon firmasına başvurduğunda firma çalışanları çok sevindiler. Çünkü bir gizli bahçe romantik bir teklif için ideal bir mekandı ve çift çok aşık, çok güzel görünüyordu. Onlar için bir organizasyon hazırlamak çok keyifli olacaktı.




















3 yıldır çıkmakta olan Mohit ve Kresha bir süredir farklı şehirlerde yaşıyorlardı. Kız arkadaşına onu gerçekten ne kadar sevdiğini gösteren mükemmel bir teklif yapmak Mohit için çok önemliydi. Bu, özel ve büyülü bir teklif olmalıydı. Sonuçta öyle de oldu.


Bahçeye geldikleri zaman önce onları bazı ağaçlara yönlendiren bir mum koridorunda yürüdüler. Bu ağaçların dallarına Mohit'in kız arkadaşına yazdığı özel mesajlar vardı. Onları Kresha'ya yüksek sesle okudu. Son ağacın üzerinde bir not kartına bağlanmış bir teklif yüzüğü vardı. 



Daha sonra onları belli bir yöne doğru gitmeye teşvik eden bir tabela ile karşılaştılar. Bu yol onları ikisi için süslenip hazırlanmış bir çardağa götürdü. Mohit burada bir dizinin üstüne çökerek Kresha'ya evlenme teklif etti. Bir gitarist özel şarkılarını çalarken, Kresha ona "Evet" dedi.



Teklifin ardından şampanya içtiler. Sonra fotoğrafçı onları birkaç fotoğraf için Londra'daki ticaret ve eğlence merkezlerinden birini, South Bank'i gören bir noktaya götürdü. Burada fotoğraflar çektirdikten sonra, olayı aileleriyle beraber kutlamak için yola çıktılar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder