19 Aralık 2019 Perşembe

Yılbaşında Evlenme Teklifi: 11 Yılbaşı Ağacı ile Güzel Bir Dekor


Oscar, kız arkadaşı Kyra'ya yılbaşında evlenme teklifi yapmayı istiyordu. The Yes Girls organizasyon firmasıyla görüşerek ABD'nin Utah eyaletindeki Geyik Vadisinde hayal ettiği gibi kış- orman temalı bir dekor hazırlattı. 




















Dekorun merkezinde kırmızı yılbaşı toplarıyla süslenmiş bir yılbaşı ağacı vardı. Bu ağaca doğru giden beyaz bir yolun iki yanına da aralarına fenerler serpiştirilmiş ve ışıklandırılmış 10 tane minyatür ağaç yerleştirildi. Oscar'ın almış olduğu tektaş yüzük büyük ağacın üstüne asıldı.



Teklif dekoruna kişiye özel detaylar eklemek teklifin etkisini ve romantizmi güçlendirir. Bu yılbaşında evlilik teklifi organizasyonundaki kişisel detay, üstine Kyra'nın isminin ve soyadının işlendiği ekose desenli bir battaniyeydi. 



Böyle bir teklif dekorunu evinizde veya bahçenizde siz de hazırlayabilirsiniz. Kendi imkanlarınızla olur, bir organizasyon şirketine yaptırılır ama sonuçta yapılması çok da zor bir şey değil. Odak noktası olan ağacın iki yanına minyatür ağaçlarla bir yol yapmak güzel bir fikir. Bunun yerine mumlar kullanmayı da tercih edebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder