21 Aralık 2019 Cumartesi

Renkli Balonlar Arasında Evlenme Teklifi


Michael ve Janani 8 yıldır birlikte idiler - tam olarak 2.922 gündür . Michael, geldiği noktada, içinde sevgilisinin olmadığı bir hayatı hayal edemiyordu. Kız arkadaşına "Benimle evlenir misin?" diye sormaya karar vermişti. The Yes Girls organizasyon firmasıyla görüştükten sonra ona renkli balonlar arasında evlenme teklifi yapmayı düşündü, daha doğrusu, renkli balonlardan oluşan bir çerçevenin içinde.




















Organizatörlere bu fikri veren şey Janani'nin fotoğraf sevgisiydi. Aynı sebeple teklif dekoru hazırlanırken vintage bir fotoğraf makinesi ve çerçevelenmiş kaligrafik bir yazı da kullanıldı. Ayrıca, ahşap malzemeyle, bugüne kadar birlikte geçirdikleri 2.922 günü simgeleyen bir aksesuar hazırlandı.






Aralarına dallar ve çiçekler serpiştirilmiş olan balonlarla ikisini de içine alacak büyüklükte bir çerçeve oluşturuldu. Michael diz çöküp teklifini yaptığı zaman çekilen fotoğraflarında gerçekten de balondan bir çerçevenin içine yerleştirilmiş bir fotoğraf gibi göründüler.


Michael bu mutlu olay için zarif bir tektaş yüzük de almıştı. 


Kişiye özel evlenme teklifi dedikleri böyle bir şey işte. Renkli balonlar çok güzel görünüyor ama esas olan onların simgelediği şey: Fotoğraf tutkunu bir kadın için orijinal bir fotoğraf çerçevesi. Dekorda Janani'nin bu yönünü simgeleyen başka detaylar da var. Böylece, teklif mekanına geldiği zaman, detayların özellikle kendisinin hoşuna gidecek şekilde planlanmış olduğunu gördü. 

Kız arkadaşınıza bir sürpriz evlilik teklifi yapmayı planlıyorsanız ortam ve dekor hazırlığı yaparken kişisel zevklerini dikkate alın; böylece onu daha da mutlu edersiniz. Örnek olarak size yaşadığım bir olaydan söz edeyim:

Misafir olarak bir organizasyona katılmıştım. Organizasyon bir genç adam tarafından, nişanlısı için hazırlanıyordu. Doğum günü için miydi, başka bir şey miydi hatırlamıyorum. Dekorasyonda rüzgarda dönen ayaklı bir fırıldak vardı, bir de uçurtma temin edilmesi istenmişti. Çünkü, bu iki nesnenin de sürprizin muhatabı olan kişinin hayatında bir anlamı vardı. Fırıldak, yemek masasının etrafındaki sandalyelerden birine yerleştirildi. Uçurtmayı da beraberce uçurdular. 

Teklifinizi kişiselleştirmek ve daha mükemmel, daha etkileyici hale getirmek için siz de Michael gibi yapın; sevgilinizin en sevdiği, en beğendiği şeyler üzerinde düşünün ve bunları da organizasyona bir şekilde dahil edin. Eminim ki bu inceliğinizden çok hoşlanacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder