10 Mayıs 2019 Cuma

Çiçekler İçinde Romantik Evlilik Teklifi


Paul, Paola ile, Malibu'daki ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştı. Onun doğru kişi olduğuna karar verdikten sonra da evlenmek istediğini romantik, renkli ve üst düzey bir tarzda yapmak istedi. The Heart Bandits organizasyon firmasıyla görüştü. Teklif ortamının hem büyülü bir görünüme sahip olmasını, hem de kız arkadaşının kişiliğini ve aşk dilini yansıtmasını istiyordu. New York'da çiçekler içinde romantik evlilik teklifi yapma planı bu görüşmelerin sonunda ortaya çıktı.



















Paola Kolombiya kökenliydi ve köklerine bağlı bir kadındı. Orada yaşıyordu. Paul organizatörlere onunla ilgili şeyler anlattı. Son derecede çalışkan bir oyuncuydu. Meditasyon ve yoga yapmayı, kelebekleri ve 9 yaşındaki oğluyla birlikte kaliteli zaman geçirmeyi seviyordu.




Paola oğluyla beraber gece saatlerinde nefes kesici bir manzarası olan mekana girerken New York şehrinin ışıltılı manzaralarıyla yarışan bir ışıltıları olan eflatun ve parlak fuşya rengi çiçek aranjmanlarıyla karşılaştı. Dekorasyona en sevdiği şeyler de eklenmişti: Kelebekler. Ortam muhteşem görünüyordu.




Paul, o anları daha da duygusal hale getirmek için mekanın çeşitli yerlerine Paola'nın ana dilinde yakınlık ifade eden semboller yerleştirdi. Ayrıca kendisine de, oğluna da birer mektup yazmıştı. Bunları teklif mekanına girdikleri sırada ellerine verdi. 




Zamanı geldiğinde Paul bir dizinin üzerine çöküp teklifini yaptı. O sırada bir köşede bir çello ikilisi romantik parçalar çalıyordu. 

Paola "Evet" deyince Paul onu ve oğlunu kucakladı. Bundan sonra üçü yeni bir hayata başlayacaklardı.

Daha sonra şampanya içip New York'u seyrederek bunu kutladılar. 





Kız arkadaşınıza romantik bir evlenme teklifi yapmak istiyorsanız bu gibi hikayelerden ilham alabilirsiniz. Böyle bir ortam evde de, anlaştığınız bir mekanda da hazırlanabilir. 

Teklif için dekor hazırlarken Paul'un yaptığı gibi siz de kız arkadaşınızın zevklerini ve kişisel özelliklerini dikkate alırsanız ortaya daha da etkileyici bir teklif çıkar. Paola, dekorda çok sevdiği canlılar olan kelebeklere de yer verilmesinden, oğlu için ayrı bir mektup yazılmasından, etrafa kendi kültürüne ait simgeler serpiştirilmiş olmasından ne kadar memnun olmuştur kim bilir, değil mi? 

Bunu siz de kolayca yapabilirsiniz. Sevgilinizin sevdiği renkleri, yerleri, şarkıları, film türlerini düşünün. En çok ne tarz ortamları sevdiğini düşünün. Bunlar size kişiselleştirilmiş bir teklif yapmanız için ilham verecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder