24 Şubat 2019 Pazar

Yukarı Bak (Up) Temalı Evlenme Teklifi


Barney, sevgilisi Ellen'e Yukarı Bak (Up) temalı evlenme teklifi yapmak istiyordu, çünkü bu başarılı animasyon filmindeki Carl ve Ellie'nin hikayesinin onun en sevdiği aşk hikayesi olduğunu biliyordu. Bu sürpriz evlilik teklifi projesi için hayal ettiği bir şey daha vardı:  Ellen'in favori TV dizisi olan Friends'in de bir şekilde teklife dahil olması.





















Hayalini gerçekleştirmek için "The Yes Girl" organizasyon firmasıyla görüştü. Onun için San Francisco'nun güneyinde güzel bir çardak buldular. Burası, tam olarak aradıkları teklif mekanı idi. Yüzlerce rengarenk, büyük boy balon, vintage tarzı eşyalar kiralayan bir firmadan temin edilen koltuk, sandık, sehpa gibi eşyalar ve ikisinin anılarıyla dolu bir "Macera Albümü" ile ortamda "Up" filminin havasını yansıttılar. Bu arada Barney bir gitar aldı ve Friends dizisinin şarkılarından birini çalmayı öğrendi.







Teklif günü geldiğinde her şey mükemmel görünüyordu; sandığın ve sehpanın üstü çiçeklerle, çerçeveli fotoğraflarla süslenmişti ve Barney'nin gitarı da orada hazırdı. Biraz sohbet ettiler, içinde anılarının, birlikte çıktıkları fotoğrafların yer aldığı albüme baktılar. Barney öğrendiği parçayı çalarak kız arkadaşını şaşırttı. Diz çöküp teklifini yaptığı zaman Ellen ona "Evet" dedi.





Fotoğraflarda bu sahneler yok ama Barney Ellen'in ailesini ve yakın arkadaşlarını da davet etmişti. Hatta köpeğinin de orada olmasını ayarlamıştı. Ellen'in cevabından sonra hepsi ortaya çıktılar ve mutlu çifti kutladılar.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Unutulmaz Bir Evlenme Teklifi İçin Gereken Malzemeler

Kameriye Altında Romantik Evlilik Teklifi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder