12 Eylül 2018 Çarşamba

Renkli ve Yaratıcı Bir Evlenme Teklifi

Josh ve Michele'nin ilişkileri sekizinci yılını doldurmuştu. Josh, bunca yıldır beraber olduğu sevgilisine neşeli, renkli, nefesini kesecek kadar güzel bir evlenme teklifi yapmak istiyordu. Aşağıda göreceğiniz tablo gibi fotoğraflar işte bu teklifin fotoğraflarıdır.


Bu yaratıcı evlilik teklifi yeşil bir alanda yapılmış gördüğünüz gibi, belki de büyük bir parkta. Josh'ın teklifini yapacağı noktaya, yani kameriyeye giden yol pembe tonlarındaki gül yaprakları ve balonlarla süslenmiş. Aynı yola yerleştirmek için, üstü fotoğraflarıyla donatılmış, ilişkilerinin süresini simgeleyen rakam şeklinde işaretler yerleştirilmiş. Güzel bir ayrıntı, de mi?


Bu kameriye altında evlilik teklifi organizasyonu için çardağın içi de süslenmiş tabii ki. Bunun için, renkli balonların ve dalların yanı sıra, bir de makaron kulesi hazırlanmış. Michelle'nin en sevdiği tatlı imiş çünkü bu. Böyle bir teklif yapmaya karar verdiğiniz zaman bu ayrıntıyı dikkate almanızı tavsiye ederim. Sevgilinizin çok sevdiği bir veya birkaç şeyi organizasyona bir şekilde dahil etmenin yollarını düşünün. Onun beğenilerini dikkate aldığınızı, değer verdiğinizi daha bir hisseder. Kulenin yanındaki tabelanın üstünde "Only love gives us to taste of eternity" yazıyor, yani "Sadece aşk sayesinde sonsuzluğun tadına varabiliriz."



Josh, yakınlarının da bu güzel olaya tanıklık etmesinin güzel olacağını düşünmüş. O kameriyenin önünde sevgilisini beklerken diğerleri geri planda duruyorlar. 





Tekliften sonra Michelle'nin "Evet" cevabını şampanya içerek kutluyorlar ve mutluluklarını yakınlarıyla paylaşıyorlar. 



 Kız arkadaşınızı etkileyecek bir teklif yapmayı istiyorsanız bu tablo gibi fotoğraflar size ilham verebilir. Bir parkı, bir piknik alanındaki kameriyeyi, bir kumsalı veya evinizi ya da bahçenizi şahane bir teklif ortamı haline getirebilirsiniz. Bunun için bir sürü para harcamanız da gerekmez, biraz yaratıcı düşünün, biraz çevrenizde kimlerden, ne gibi yardımlar alabileceğinize bakın; eminim ki işe yarar alternatifler bulabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder