2 Temmuz 2018 Pazartesi

Seyahatsever Aşıklar İçin Romantik Evlilik Teklifi Organizasyonu


Christian ve Fernanda seyahat etmeyi seven bir çifttiler. İlk buluşmaları ve öpüşmeleri Meksika'nın Cancun kentinde gerçekleşmişti ve o zamandan beri beraberce birçok Avrupa gezisi yapmışlar; Madrid'e, Fransa'ya İtalya'ya ve başka yerlere gitmişlerdi. Christian, Fernanda'ya romantik bir evlilik teklifi yapmaya karar verdiği zaman organizasyona en sevdikleri destinasyonlardan bazılarını da bir şekilde dahil etmek istedi.


The Heart Bandits organizasyon firmasıyla bağlantı kuran Christian, onların yardımıyla New York Manhattan'da bahçe tarzında, muhteşem bir çatı kiraladı. Bu tip yerler İngilizce'de "Rooftop garden" (Çatı bahçesi) olarak ifade ediliyor. Hazırlıklar tamamlanıp teklif günü geldiğinde sevgilisiyle birlikte çatıya çıkan Fernanda çok güzel bir sürprizle karşılaştı. Bu romantik organizasyon için tutulmuş olan orkestra "All of Me" parçasının güzel bir yorumunu çalıyordu. Çevresine baktığında parıldayan ışıklarla ve çiçeklerle süslenmiş 7 metrelik bir Eyfel Kulesi maketi gördü. Bu maket Paris'e yaptıkları geziyi temsil ediyordu.


Çatıdaki bahçede yürürken çimlerle kaplı bir duvarın yanından geçtiler. Üstünde ikisinin yaptıkları seyahatler sırasında çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı bu duvar da Paris'i simgeliyordu. Etrafa çiçekler, fenerler ve mumlar serpiştirilmişti; zeminde gül yapraklarından oluşan bir yol vardı.




Gül yapraklarına basarak el ele yürüdüler ve İtalya seyahatlerini temsil eden bir gondolla karşılaştılar. Christian, onu iyice şaşırtmak için bir sürpriz daha düşünmüş, Louis Vuitton markalı vintage valizlerden oluşan bir yığın hazırlatmıştı. Yığının üstünde Christian Louboutin tarafından tasarlanmış Meksika'ya özgü desenlerle süslü bir çanta vardı. 



Arka planda bir yaylı çalgılar dörtlüsü romantik parçalar çalarken Christian Fernanda'ya sarıldı ve büyüleyici bir güzelliği olan bahçeye serpiştirilmiş olan mumların sıcaklığının, çiçeklerin güzelliğinin tadını çıkardı. Teklifini yapmanın zamanı geldiğinde de onu üstüne pleksiglas bir mesajın yazılmış olduğu havuza yönlendirdi. Burada "Will you travel the world with me forever?" yazıyordu, yani "Sonsuza kadar dünyayı benimle gezecek misin?"



Fernanda, dizlerinin üstüne çökerek ona evlenme teklif eden Christian'a "Evet" dedi.


Sonra da personel onlara güzel bir akşam yemeği ikram etti. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder