14 Haziran 2018 Perşembe

Napa, Kaliforniya'da Evlenme Teklifi: Şaraphanede Romantizm


Sidhart ve Manisha ilk defa Chicago'daki bir lokantada, akşam yemeği için buluştular. İkisi de burada ancak 1 saat kalabileceklerini düşünüyorlardı ama öyle olmadı. Bütün gece sohbet ettiler ve masadan kalktıkları zaman aralarında bir ilişki başlayacağını biliyorlardı.

Ortak zevklerinden biri seyahat etmek ve birbirlerini günlük hayatlarının dışına çıkıp farklı şeyler yapmaya teşvik etmekti. Bir Maui gezisi, Utah'ta yaptıkları bir doğa yürüyüşü ve ailelerinin Hindistan'daki buluşması en sevdikleri anıları arasında yer alıyordu. Ayrıca ikisi de Bollywood müziklerini seviyorlardı.


Kaliforniya'daki Napa Vadisi şarap fabrikalarıyla, şarap tadım evleriyle ünlü bir yerdir. Manisha ailesiyle beraber bir Napa gezisi yapmayı planlamıştı. Sidhart da ona yerel bir şaraphanede evlenme teklifi yapmanın yollarını düşünmeye başladı. Kız arkadaşı her zaman aileler ve yakın arkadaşlarla beraber küçük bir düğün yapmayı istemişti. Bu yüzden sevdiklerinin de bulunduğu, onları kutlama fırsatı bulabilecekleri samimi ve özel bir teklif yapmak iyi bir fikirdi.



Sidhart, Manisha ve bazı aile üyeleri gür yeşillikler ve üzümlerle dolu, nefes kesen bir manzarası olan bir şaraphanede gezmeye başladılar. Manisha az sonra Sidhart'ın ona "Benimle evlenir misin?" diyeceğini bilmiyordu. Bir ara karşısına bir ipucu çıktı. Üstünde "Hi Babs...Quick question for you (Senin için hızlı / can alıcı bir soru)" yazan bir tabelaydı bu. Babs, Sidhart'ın ona hitap ederken kullandığı bir takma isimdi.




 Tabelanın gösterdiği yöne doğru giderken fuşya rengi çiçeklerle dolu vazolarla süslenmiş fıçı masaların bulunduğu bir alana geldi. Buradaki bir ağaca ikisinin fotoğrafları asılmıştı. Fıçılardan birinin üstünde bir şişe şarap ve şarap kadehleri de vardı. Sidhart burada, yüzünde bir gülümsemeyle Manisha'yı bekliyordu.





Manisha onun teklifine "Evet" cevabını verdi. Sonra aileleriyle beraber bu kararı kutladılar.




Sidhart'ın şaraphanede evlilik teklifi planını beğendiniz mi, çevrenizde böyle bir proje için uygun bir yer var mı bilmiyorum. Ama benzer şeyleri farklı bir alanda, mesela bir parkta da yapabilirsiniz. Açık havada evlenme teklifi yapmak, uygun bir alan bulduktan sonra, zor bir şey değil. Biraz yaratıcı düşünerek ortamı süsleyin, arkadaşlarınız sizin için bir afiş açabilirler, canlı müzik olabilir. Aile üyelerinden veya arkadaş çevresinden davetlileriniz olabilir, bir evlenme teklifi pastası yaptırıp onlara ikram edebilirsiniz. Fotoğraflarınızdan oluşan bir köşe hazırlamak da fena fikir değil, de mi? Güzel bir teklif için bütçenizi zorlamak zorunda değilsiniz, biraz düşünerek ekonomik ve etkileyici fikirler bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder