9 Nisan 2018 Pazartesi

Rüyalarının Kızıyla Tanış - Ve Ona Evlenme Teklif Et


Ian, ilişkisinde bir sonraki adımı atmasının zamanı geldiğine inanıyordu. Kız arkadaşı Margaret'e Annapolis'de (ABD'nin Maryland eyaletinin başkenti) bir sürpriz evlilik teklifi yapacaktı. The Yes Girls organizasyon firmasıyla bağlantı kurdu. Görüşmelerin sonucunda bir çardak altında evlenme teklifi organizasyonu hazırlamaya karar verdiler. Su kenarındaki çardağın altı teklife uygun bir şekilde süslenecek ve oraya giden yollara da küçük sürprizler serpiştirilecekti.


Plan şöyle idi: Çardağa giderken yürüyecekleri yolda üstü yapraklarla, mumlarla ve fotoğraflarla basit bir şekilde süslenmiş 4 kısa, ahşap merdiven koyulacaktı. Her merdivenin üstünde, evlenme teklifine giden yolları kısaca, talimatlar halinde anlatan anlatan birer tabela olacaktı. Tabelaların üstüne aşağı yukarı şunlar yazılmıştı:

1. adım: Rüyalarının kızıyla tanış.

2. adım: Onu yemeğe götür.

3. adım: Onunla maceralar yaşa.

4. adım: Ona aşık ol.


5. ve son adımın yazılı olduğu merdiven kameriyenin altındaydı. İçlerinde en yüksek ve en süslü olanı oydu. En yukarısında çiftin fotoğrafı vardı. Basamakları çiçekler, yapraklar ve mumlarla süslenmiş, en alt basamağa da şampanya olduğunu tahmin ettiğim 1 şişe içki koyulmuştu. Ota basamağına koyulmuş olan tabelanın üstünde şöyle yazıyordu:

5. adım: Seninle evlenmesini iste. 




İkisi yeşilliklerin içinde el ele, tabelaları okuyarak yürümeye başladılar. Çardağın altına geldikleri zaman Ian diz çöküp teklifini yaptı. Margaret bu teklifi mutlulukla karşıladı ve sevgilisine "Evet" dedi.






Nasıl, yaratıcı bir evlilik teklifi, değil mi? Siz de hayal gücünüzü biraz çalıştırarak kız arkadaşınızı etkileyecek güzel bir fikir bulabilirsiniz. Bir parkta, bir piknik alanında veya su kıyısında buna benzer bir sürpriz hazırlamak çok da zor bir şey değil. Arkadaşlarınız size yardım edebilirler veya bir evlenme teklifi organizasyon firmasıyla görüşerek sizin için hayal ettiğiniz şartları hazırlamalarını isteyebilirsiniz. 


"Evlenme teklifi nerede yapılır?" sorusunun o kadar çok cevabı var ki. Böyle bir yerde, bir plajda, teknede, bir restoranda, havada, denizde, evde, otelde; hemen her yerde olabilir. Çevrenizde nasıl yerler var, siz bunların hangilerinden, ne şekilde faydalanabilirsiniz; bunları düşünün. Arkadaşlarınızın işlerini, becerilerini, ortamlarını düşünün, kimlerden ne gibi yardımlar isteyebilirsiniz? Biraz detaylı düşünerek sevgiliniz için unutmayacağı bir sürpriz hazırlayabilirsiniz, size güveniyorum. Ziyaretiniz için teşekkür ederim bu arada. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder