27 Şubat 2018 Salı

Plajda Evlenme Teklifi (Hotel del Coronado)


Kaliforniya'da, San Diego şehrinin hemen ilerisinde yer alan ve şehre bir köprüyle bağlanan Coronado Adası 2014'de Raj'ın Nicole için planladığı plajda evlenme teklifi organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Hotel del Coronado 1888'de inşa edilmiş ve birçok ünlüyü ağırlamış olan çok güzel bir yapı, Raj, planını bu ünlü otelin plajında hayata geçirdi. Sahilde kumdan yapılmış bir maketi de bulunan otel düğün vb. organizasyonlar için de kullanılan bir yer. Burada konuklara keyifli zamanlar geçirmelerini sağlamak için spa noktaları, sörf dersleri, sahilde ateşin başında eğlenme imkanı gibi alternatifler sunuluyor.


Gelelim hikayemize: Kız arkadaşı Nicole'e kumsalda evlenme teklifi yapmaya karar vermiş olan ve bunun için The Yes Girls firmasıyla anlaşan Raj, bir yandan teklifin detaylarını düşünüyor, bir yandan da kumlarda yürümenin ve okyanus manzarasının keyfini çıkarıyordu. Sonunda karar verildi.


Sahile küçük bir masa kuruldu, üstü çiçeklerle ve çiftin fotoğraflarıyla donatıldı. Sandalyelerden birinin üstünde bir paket var ama içinde ne olduğundan emin değilim, bir kitaba benziyor, belki onlar için özel bir anlamı olan bir kitaptır. Yanında bir de, Raj'ın duygularını anlattığı bir not olduğunu sandığım bir şey var. Siz fotokitap tarzı bir şey hazırlamayı da tercih edebilirsiniz.




Çift, masanın bulunduğu yere üstüne kırmızı kurdeleler bağlanmış sırıkların arasından yürüyerek gittiler. Daha sonra Raj, eline mikrofon alıp ikisinin de sevdiği bir şarkıyı komik ve hoş bir şekilde söyledi. Sonra da diz çöküp teklifini yaptı. O daha cümlesini bitiremeden Nicole zıplayarak "Evet" diye bağırdı. 












"Evet" cevabının ve şampanyalı kutlamanın ardından, tropikal çiçekler, monogramlı peçeteler ve fotoğraflarla donatılmış olan masada romantik bir yemek yemenin zamanı geldi. 









Plajda evlilik teklifi yapmak ilkbahar - yaz ayları için gayet güzel bir fikir bence. Çoğu kişi deniz kıyısında olmaktan hoşlanır, dalgaların sahile vururken çıkardığı sesler, hava karanlıksa yıldızların ışıltısı gibi detaylar da ortamın romantizmini arttırır. Size yardımcı olacak bir mekan bulabilirseniz deniz kıyısında buna benzer güzel bir sürpriz evlilik teklifi yapabilirsiniz. Uygun bir yer varsa organizasyonu kendi imkanlarınızla da gerçekleştirebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder