28 Nisan 2018 Cumartesi

Otel Odasında Evlenme Teklifi


Harry, Demi ile ortak bir arkadaşları aracılığıyla tanışmıştı. Onu görmüş, muhteşem olduğunu düşünmüş ve arkadaşından çöpçatanlık yapmasını istemişti. İkisi, ilk randevudan itibaren birbirlerinden hoşlandılar. Zaman geçti ve Harry artık ona "Benimle evlenir misin?" deme zamanının geldiğine karar verdi. Bir otel odasında evlenme teklifi yapmayı düşündü. Bunun için seçtiği yer İngiltere'nin Londra kentindeki Shangri - La Oteli idi. Günlerden 14 Şubat'tı, bu bir Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi projesiydi yani. Ama benzer bir organizasyonu istediğiniz herhangi bir günde de yapabilirsiniz tabii.


Harry otelin en muhteşem süitini tutmuştu, odanın tavan pencerelerinden inanılmaz bir Londra manzarası görünüyordu. Odayı gördüğü anda, orasının Demi'ye bir sürpriz evlenme teklifi yapması için ideal bir yer olduğunu düşündü. Ama istediği sadece odada diz çöküp kız arkadaşına o soruyu sormak değildi, özel bir şeyler yapmak istiyordu. Bunun için Londra'nın en iyi teklif planlayıcıları arasında sayılan bir firmayla bağlantı kurdu; The One Romance ile. Tekliften önce haftalarca firma çalışanlarıyla görüştü ve sonunda ortaya Demi'nin çok hoşlanacağını umduğu bir fikir çıktı.




Teklifin teması "Ev sevdiğim şeyler" idi, ortam romantik ve ihtişamlı bir şekilde süslenecek, etrafa Demi'nin en sevdiği şeyler serpiştirilecekti.

Harry'nin otel odasında evlilik teklifi yapacağı akşam çift akşam yemeği için otelin içindeki güzel bir restorana gittiler. Bu sırada organizasyon ekibi odaya girdi ve orayı çıktıkları odadan çok farklı bir yer haline getirdi. Yemekten sonra odaya geldiklerinde Demi kapıyı açtı ve inanılmaz bir manzarayla karşılaştı. 




Oda binlerce gül yaprağı ile süslenmişti, her tarafta mumlar ve fenerler vardı. Üstüne gül yaprakları ve güller serpiştirilmiş olan beyaz halı yatağın önünden pencerelere doğru serilmişti. Londra'ya bakan bir koridor gibiydi ve bu koridora her birine hediye paketleri bağlanmış 5 balon demeti koyulmuştu. 



Hediye kutularından birinde Demi'nin en sevdiği çikolatalar, birinde favori içkisi olan misket şarabı vardı. Başka bir tanesinde ailesinin bir fotoğrafı, birine de "En iyi öğretmen" yazan bir anahtarlık koyulmuştu. Demi işini seven bir öğretmendi.





Demi son hediye paketine yaklaşırken Harry cebindeki yüzüğü yokladı. Kutunun üstündeki notta "You have had all of your favourite things, can I please now have mine?"diye yazıyordu. Bu aşağı yukarı "En sevdiğin şeylerin hepsine sahip oldun, şimdi benimkini alabilir miyim?" demekti. Mesaj açıktı; Harry'nin dünyada en sevdiği şey Demi idi. Demi kutuyu açınca içinden üstünde "Benimle evlenir misin?" yazan bir balon çıktı. Bu noktada Harry dizinin üstüne çöktü ve yüzüğü uzattı.




Ne dersiniz, böyle bir sürpriz evlilik teklifi almak kız arkadaşınızın hoşuna gider mi? Gideceğini düşünüyorsanız siz de planınızı yapmaya başlayın. Olumlu cevap alacağınızı umar, mutluluklar dileriz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder