5 Aralık 2016 Pazartesi

Web Sayfası İle Evlilik Teklifi


Sevgiliye bir web sayfası ile evlilik teklifi yapma fikri bana fena görünmüyor, siz ne dersiniz? Sayfanın ismi ikinizin isimlerinden oluşabilir mesela. Böyle bir siteye ilerleyen zamanlarda başka pek çok içerik de ekleyebilirsiniz isterseniz hatta. Söz, nişan, düğün olayları, baktığınız mobilyalar, balayı tatilinizden fotoğraflar, çocuklarınızın fotoğrafları olabilir örneğin. Başkalarının fotoğrafları kendilerine maletmemeleri için tedbirler de alabilirsiniz. Neyse, konuyu dağıtmadan web sitesi ile evlenme teklifi konusuna döneyim ben.  Siteye ikinizin fotoğraflarını, videolarını koyabilir; duygularınızı ifade eden özgün veya kopya metinler, şiirler, karikatürler ekleyebilirsiniz. Böyle bir site biraz masraf yaparak da, para harcamadan da açılabilir; orası size kalmış. Blog sitesi ile evlenme teklifi yapmayı düşünürseniz sitenin açılışını ve barındırılmasını hiçbir masraf yapmadan 2 dakikada halledebilirsiniz mesela; çünkü blog açmak kolaydır ve masrafları da Google karşılıyor. Ben şu anda ziyaret etmekte olduğunuz (Teşekkür ederim) Evlenme Teklifi Rehberi isimli blogum için 1 lira harcamadım mesela. Diğer bloglarım için de.


Açtığınız siteye içerikleri öyle bir yerleştirmelisiniz ki sonunda ortaya evlenme teklifiniz çıkmalı. Veya ne bileyim, öyle bir sistem olmalı ki finalde o konuyu görmeli. Her birine ayrı bir başlık açarak ve her birinin altına duygularınızı anlatan  metinler koyarak bir dizi fotoğraf ekleyebilirsiniz mesela. Bir evlenme teklifi videosu eklemek de güzel olabilir. Böyle bir platform hazırlayabileceğinize güvenmiyorsanız bu işi yapacak birini bulmanız zor olmaz bu zamanlarda. Siteyi önce sadece kız arkadaşınıza gösterirsiniz, daha sonra arzu ederseniz başkalarıyla da paylaşabilirsiniz. Teklifin kabulünden sonra şöyle bir selfie de ekleyebilirsiniz mesela:


Web sayfası ile evlilik teklifi yapmak isteyen biri neler yapabilir; sadece videolardan ibaret bir sayfa hazırlayabilir; özel videolar tabii. Beraber çekildiğiniz fotoğraflardan veya sadece sevgilinizin fotoğraflarından oluşan bir video hazırlanabilir, aynı zamanda kendi sesinizden onun hakkında veya ilişkiniz hakkındaki güzel düşüncelerinizi söylersiniz. Bu sırada arka planda çok hafif bir sesle enstrümantal bir müzik de çalabilir. Ya da konuşmazsınız, sadece romantik bir parça veya ikinizin şarkısı çalar. Bir evlenme teklifi yüzüğü almayı düşünüyorsanız bu alışverişi kaydedebilirsiniz. Fiyattan söz edilmemeli bu videoda tabii. Size sunulan yüzük alternatifleri, bir de seçtiğiniz yüzük, onun paketlenmesi falan olabilir. Bir de aşkınızı anlatan ve evlenme teklifi sözleri içeren kısa bir video hazırlarsınız. Ya da yakınlarınıza, arkadaşlarınıza sevgilinizi teklifinize "Evet" demeye teşvik eden cümleler söyletir, en sonunda da siz çıkarsınız.

Son olarak Kızlar Soruyor sitesinde gördüğüm bir fikri ekleyeyim: Sevgilisiyle sıklıkla web sayfaları paylaşan bir erkek evlenme teklifi yapmak amacıyla bir site açmış. Sevgilisi siteyi açmaya çalıştığında şifreli bir alana girmeye çalıştığına dair bir uyarı almış. Bunu kendisine söylemiş, o da ikisinin tanışma tarihleri olarak ayarladığı şifreyi vermiş. Siteyi de sevgisinden ve geleceğe dair hayallerinden söz eden, altında tamam veya iptal yazan uyarı mesajları tarzında hazırlamış. Son olarak da kız arkadaşıyla evlenme istediğini belirten bir mesaj koymuş.

Sürpriz evlilik teklifi yapmak amacıyla bir web sitesi açacak olursanız, her birinin ayrı bir açıklaması olan dizi fotoğraflar şeklinde temalar var, öyle bir şey de düşünebilirsiniz. Bu şimdi geldi aklıma, bu fotoğraf dizilerinde konu X konuda dikkat edilmesi gereken 10 nokta...olur mesela ve her bir nokta kısa bir metin ve ilgili bir fotoğrafla beraber açıklanır. Böyle bir sistemle "Seni sevmem için şu kadar sebep", "Benimle evlenmen için bu kadar sebep", "Sana aşık olmamın 7 sebebi" falan tarzında bir veya birkaç yayın hazırlanabilir. Fena da olmaz herhalde.

Vintage tarzı evlilik teklifi için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder