24 Aralık 2016 Cumartesi

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e: Benimle Evlenir Misin?

24 Aralık 1984'de İstanbul'da doğmuş olan popüler oyuncu Burak Özçivit 32. doğum gününde 3 yıldır beraber olduğu Fahriye Evcen tarafından organize edilmiş olan partide sevgilisine o soruyu sordu: "Benimle evlenir misin?" Ve beklendiği gibi "Evet" cevabını aldı, tam olarak "Sonsuza kadar evet."

Bu sürpriz doğum günü partisinde evlenme teklifi hikayesi Maslak metro istasyonuna yaya olarak 2 dakika, İstinye Park alışveriş merkezine 2 km mesafede bulunan 229 odalı Maslak Steinberger Hotelin 26. katındaki Qubbe Restoran'da yaşandı.


 Çift, yakın arkadaşlarından Murat Boz - Aslı Enver çiftinin de katıldığı partide eğlenceli saatler geçirirken Burak Özçivit gecenin ilerleyen saatlerinde diz çöküp aldığı tektaş yüzüğü uzatarak teklifini yaptı. Fahriye Evcen teklifi davetlilerin alkışları ve ıslıkları arasında, yüzünden sevinç gözyaşları süzülerek kabul etti.

Aslan Antepli olan Özçivit  Best Model Of Turkey yarışmasını 2015'de ikinci defa girdiği zaman kazanmış ve dünyanın en iyi 2. mankeni ödülünü de aldığı yarışmadan sonra yerli ve yabancı firmaların defilelerinde sahne almıştı. Oyunculuğa 2006 yılında başlayan Burak Özçivit çok iyi derecede İngilizce biliyor. (Ne güzel, ah ne güzel! Ben orta derecede öğrenebilsem razıyım.) Spor yapmayı ve araba sürmeyi seven yakışıklı oyuncu şimdilerde Kara Sevda dizisinde başrol oynuyor. 1986 Almanya - Solingen doğumlu olan Fahriye Evcen ise ilk defa Oya Aydoğan'ın bir programına konuk olarak katıldığında dikkat çekti. Dizi teklifleri almaya başlayınca eğitim hayatını dondurup İstanbul'a yerleşen Evcen büyük çıkışını Necla karakterine hayat verdiği Yaprak Dökümü dizisiyle yaptı.

Çift ilk olarak Çalıkuşu dizisinde rol arkadaşlığı yapacakalrı zaman karşılaşmışlardı. Bu dizideki uyumlarıyla gayet iyi tepkiler aldılar. Bu dizi sırasında yakaladıkları ortak enerji çekimleri Muğla'da yapılan Aşk Sana Benzer filminde beraber oynadıkları sırada biraz daha arrtı ve aşkları bugüne kadar geldi.

Web sayfası ile evlilik teklifi için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder