30 Kasım 2016 Çarşamba

Evlenme Teklifi İçin Vintage Piknik Ortamı


Bu yaşanmış bir evlenme teklifi hikayesi değil sayın ziyaretçiler; piknikte evlenme teklifi yapmayı düşünenlere fikir vermek için hazırlanmış bir kurgu. Minneapolis'de bir vintage piknik ortamı hazırlanmış, bir model ajansından genç bir kadın ve erkek ayarlanmış, onların saçları - makyajları, hatta kıyafetleri özel olarak tasarlanmış falan filan.



Evlilik teklifi yapmak için romantik bir piknik ortamı hazırlamak gayet güzel bir fikir bence. Bizde uygulandığını pek görmedim bunun ama yabancı organizasyon sitelerinde çok gördüm; parklarda, botanik bahçelerinde, sahilde falan böyle ortamlar oluşturuyorlar.




Gördüğünüz gibi bir açıkhava ortamına romantik, nostaljik bir hava vermek çok da zor bir şey değil. Bir bisiklet, çiçekler, hasır bir piknik sepeti, çifte özel hazırlanmış bir menü, birkaç fener ve mum, 1 - 2 eski tip valiz, valizlerin üstünde şık tabak ve kadehler vesaire...Siz başka bir tasarım da yapabilirsiniz tabii. Gördüğüm piknikte evlilik teklifi fotoğraflarını düşünüyorum şimdi; ağaçlardan fenerler falan sallandırılabilir mesela, müzik ayarlanabilir, istedikten sonra neler yapılır. Gayet de güzel bir hatıra olur. 




 Kız arkadaşınıza özel olarak hazırlanmış bir ortamda "Benimle evlenir misin?" demeyi düşünürseniz bunun için büyük bir harcama yapmak zorunda değilsiniz. Kendinizin ve birkaç yakın arkadaşınızın imkan ve becerileriyle siz de gayet güzel ortamlar hazırlayabilirsiniz.





Bir sürpriz evlilik teklifi yapmak gibi bir niyetiniz varsa büyük ihtimalle bunu kız arkadaşınızın gönlü olsun diye yapacaksınızdır sanırım, kadınlar böyle şeylere daha çok önem verir. Esas amaç onda unutulmaz bir evlenme teklifi anısı bırakmak olduğuna göre evlenme teklifi yaparken onun zevklerini ve beğenilerini dikkate almalısınız. Nasıl ortamları sever, kalabalıktan rahatsız olur mu; bu gibi şeyleri dikkate alın ve mekanı, ortamı ona göre tasarlayın.



Futbol maçında evlenme teklifi için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder