20 Kasım 2016 Pazar

Rocky Dağlarında Evlenme Teklifi

Nerden çıktı bu Rocky Dağları diyecek olursanız bizde böyle; dünyanın neresindeki hangi dağda, plajda, botanik bahçesinde, AVM'de, caddede, şurada, burada bir evlenme teklifi yapıldıysa hepsine dair bilgi bulmaya çalışıyorum blogcuğuma yazmak için. Bu konuyu da yer işareti olarak kaydetmişim, bu akşam ne yazsam diye bakınırken karşıma çıktı. Rocky Dağlarında evlenme teklifi başlığı attım ama mekan tam olarak bu dağlarda yer alan Banff Ulusal Parkı aslında.


 Kuzey Alberta'da, yani bu dağların ve parkın bulunduğu bölgede yaşayan Brian ve Clarienne bir hafta sonu daha önce hiç ziyaret etmedikleri Rocky Dağlarını ziyaret etmeye karar vermişler. Clarienne erkek arkadaşınızn ona bu yolculuk sırasında evlilik teklifi yapmayı düşündüğünü biliyormuş ama nasıl bir şey planladığından haberi yokmuş. Brian Naturally Shic diye bir şirketle görüşmüş, buradan ona romantik bir teklif ve haftasonu programı hazırlaması için yardımcı olmuşlar. Tekliften sonrası için küçük bir kumsalda piknik masası kurulmuş. Daha sonrası için civardaki bir otelde akşam yemeği ve bazı bölgelerde gezme planı yapılmış. Bu yaşananların fotoğrafları da Tara Whittaker Fotğrafçılık tarafından çekilmiş.



Haftasonu boyunca kalacakları otelde check - in saatinin gelmesini beklerlerken Brian sevgilisine Banff'a doğru bir yürüyüş teklif etmiş. Yürüyüş sırasında bir köşeyi döndüklerinde uzakta bir masa görmüşler ama Clarianne piknik alanına yaklaşıp da gümüş çatal bıçaklı, şampanyalı çikolatalı bir piknik masası görene kadar bütün bunların kendisi için olduğunu fark etmemiş. İçinde piknik tarzı bir öğlen yemeği menüsünün bulunduğu hasır bir sepet de varmış ortamda tabii. Üstünde Clarienne'in adının yazılı olduğu bir tabelayla işaretlenen masaya varmalarından önce Brian diz çökerek teklifini yapmış.





Teklifin ve "Evet" cevabının sonrasında çift özel olarak hazırlanmış piknik masalarında başbaşa yemek yiyip sohbet etmişler. 

 Daha sonra bir araba gelip onları almış ve haftasonu planının kalan kısmının uygulanması için başka bir yere götürmüş. İşte gezinin kalan kısmı boyunca çekilen bazı fotoğraflar:







Sürpriz evlilik teklifleri için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder