18 Kasım 2016 Cuma

Bali'de Evlenme Teklifi

Daniel ve Amba 3 yıldır beraberlermiş sayın ziyaretçiler ve Daniel artık bu ilişkinin bir sonraki aşamaya geçmesinin zamanının geldiğini düşünüyormuş. Bir organizasyon şirketiyle anlaşmış ve kız arkadaşına, 3 haftalık bir tatil için gittikleri Bali'de evlenme teklifi yapmaya karar vermiş. Bu kumsalda evlilik teklifi projesi şu şekilde gerçekleşmiş:


Daniel Amba'ya bir not yazmış ve bunu onun yattığı taraftaki komodinin üstüne koyarak sevgilisinin o günün özel bir gün olacağını anlamasını sağlamış. Not şöyle başlıyor: "Dünyanın en güzel kızına...Bebeğim, sen benim için herşeysin, benim ruh ikizimsin, sevgilim ve en iyi arkadaşımsın." Sonra da onun için küçük bir macera hazırladığını ve bir sonraki ipucu için resepsiyona inmesi gerektiğini belirtiyor. Ayrıca, Amba'yı gitmesi gereken yere yönlendiren başka notlar da hazırlanmış. Amba lobiye indiğinde kendisini romantik bir yolculuğa çıkarmak üzere kiralanmış bir arabayla karşılaşmış. Bu arabayla gittiği yerin adı Kayumanis Private Villa. Orada beyaz çiçeklerden yapılmış bir taçla ve Daniel'ın doğru yolda olduğunu belirten bir notuyla karşılaşmış.


Amba'nın notlarla, balonlarla, ağaçlardan sarkan fenerlerle, birtakım dekoratif - romantik süslemelerle karşılaşa karşılaşa sürdürdüğü yolculuğu sahilde sona ermiş.





Ve işte maceranın sonu: Daniel, elinde bir yüzük kutusuyla Amba'ya yaklaşıyor.


Daniel'ın diz çökerek evlenme teklifi yapmasından sonra ki onun fotoğrafı en yukarıda; Amba sevinç gözyaşları içinde hiç tereddüt etmeden "Evet" demiş.


Ve bu güzel günü sahilde romantik bir akşam yemeği yiyerek noktalamışlar. 




Piknikte evlenme teklifi için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder