6 Ağustos 2017 Pazar

Sahilde Evlilik Teklifi Planlarınız İçin 20 İlham Verici Fotoğraf


Havaların sıcak ve yağışsız olduğu dönemlerde kumsalda sürpriz yapma fikri daha çok geliyor insanların aklına.


















Masmavi bir deniz, dalgaların şarkısı, akşam saatlerinde belirmeye başlayan yıldızlar romantik bir ortam için ideal unsurlar, sebeplerden biri bu olsa gerek. O halde sevgilisine sahilde evlilik teklifi yapmayı planlayan ziyaretçilerimize birkaç fikir versek fena olmaz, değil mi?


Çardak altına kurulan romantik masalar organizasyon şirketlerinin sıklıkla uyguladığı bir fikir ve güzel de görünüyor. Böyle bir görüntüyü kendi imkanlarınızla oluşturamayacaksanız profesyonellerden yardım alabilirsiniz. Veya bu imkanı sunabilecek bir mekan bulup anlaşmak lazım. Phuket Adasındaki bir tesis olan Thavorn Beach Village Resort & Spa kumsalda evlenme teklifi yapmak için nefis bir yere benziyor mesela ama herkes de kalkıp oraya gidemez ki. Ama araştırırsanız ülkemizde, hatta belki de yakın çevrenizde benzer yerler bulabilirsiniz belki.


Masanın çardak altında kurulması zorunlu mu, tabii ki hayır. Kurulursa güzel oluyor ama böyle bir imkan yoksa denizin kıyısında, denize uzanan bir iskelenin ucunda falan da olabilir. Ama amaç romantik bir masa hazırlamak olduğuna göre çiçekler, mumlar ve fenerler, yumuşak renkli aksesuarlar kullanmak lazım.





Bütçenize, imkanlarınıza, teklif mekanının özelliklerine, kullanılan malzemelerin kalitesine bağlı olarak sahilde evlenme teklifi planınız için gösterişli, ihtişamlı, lüks bir ortam da, mütevazı bir ortam da hazırlayabilirsiniz.Ama şunu söylemeliyim; güzel bir ortam hazırlamak için çok para safr etmeniz gerekmez. Uygun bir mekan araştırın, neler yapabileceğinizi, kullanılacak eşya ve malzemeleri nasıl temin edeceğinizi, teklif mekanına nasıl götüreceğiniz düşünün; arkadaşlarınızdan yardım isteyin. Böyle ilham verici fotoğraflar bulup bakın, plan yapmanıza yardımcı olur. Plajda romantik piknik ortamı da hazırlayabilirsiniz bu arada, bir sürpriz evlilik teklifi için gayet güzel bir fikir bence. Kendinizi daha rahat ve güvende hissetmek için plajı olan bir otelin yetkilileriyle görüşmeyi de deneyebilirsiniz. Böyle bir organizasyonla reklamının yapılmasından veya başkalarına böyle şeyler için tavsiye edilmekten memnun olacak bir sürü yer vardır. Kumsalda piknik ortamı da bir çardağın veya çadırın altında olabilir, ya da olmayabilir. Yaratıcılığınızı kullanarak kumların üstünde bir örtü, belki alçak bir sehpa, şık ve zengin bir piknik sepeti, çiçekler gibi detayları kullanarak gayet güzel bir ortam yaratabilirsiniz. İmkan varsa mumlar, içinde fotoğraflarınızın bulunduğu çerçeveler gibi unsurlarla bu ortamı zneginleştirebilirsiniz.





Biraz daha fotoğraf ekleyip yayınlıycam yazımı. Ziyaretiniz için teşekkürler, umarım fikirler hoşunuza gitmiştir.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder