25 Ekim 2015 Pazar

Sahilde Romantik Evlilik Teklifi


Evlenme teklifinizi özenle hazırlanmış romantik bir ortamda yaparak kız arkadaşınıza unutulmaz saatler yaşatmak istiyorsanız size sahilde romantik evlilik teklifi fikirlerini incelemenizi tavsiye ederim.



Kumsalda evlilik teklifi yapmak için bir organizasyon firmasıyla anlaşacaksanız size giyinip kuşanıp kız arkadaşınızla beraber teklifi yapacağınız yere gelmekten başka pek bir iş düşmüyor. Bu tip organizasyonlar için genelde bir kumsalın bir kısmını kapatıyorlar ve altında şık bir yemek masasının bulunan bir çardak hazırlıyorlar. Erkan Ece'ye sahilde evlilik teklifi yapacağı zaman kurulan bu çardak gibi mesela. 


Ayrıca yerlere fenerler, dekoratif aksesuarlar falan yerleştiriliyor. Sizin için ayarlanmış bir garson servis yapmak ve isteklerinizi sormak için gelip giderken siz oturup muhabbet ediyorsunuz. Gayet keyifli bir muhabbet oluyor bu arkadaşın gülüşüne bakılırsa. 


Dilerseniz canlı müzik de ayarlanıyor. Bir yandan sevdiğiniz, ikiniz için özel bir anlamı olan parçalar çalsa fena mı olur, de mi?


Kumsalda evlilik teklifi yaparken rahatsız edilmemek ve bir yandan da hizmet görmek istiyorsanız en iyisi bu tip organizasyonlar yapan bir firmayla bağlantı kurmak gibi görünüyor. Bu durumda profesyonel fotoğraf/video da çektirebiliyorsunuz. 


Bir kadın sevdiği adamdan evlenme teklifi aldığı günü zaten unutmaz; bu belki de bir süredir beklediği gündür ve işte, sonunda gelmiştir; hiç unutulur mu? Ama o gün onun için böyle özel ve güzel bir şeyler yapılırsa daha bir mutlu olur, daha bir onore olur.


Diyelim ki maddi sebeplerle veya başka bir nedenle böyle bir organizasyon düşünmüyorsunuz, ben yine de özel bir şeyler, küçük bir şıklık, bir sürpriz; öyle bir şey yapın derim. Güzel detaylar bunlar, kadınları memnun edecek şeyler.


 Bilmem size hitap eder mi, ama eminim ki sevgilinizin mutluluğundan ve heyecanından keyif alırsınız.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder