1 Ağustos 2015 Cumartesi

Sürpriz Evlenme Teklifi Fikirleri


Bir süredir beraber olduğunuz, varlığıyla size mutluluk veren sevgilinize evlilik teklifi yapmanın zamanı geldi mi artık? Peki, ona özenle planlanmış bir teklif yapmayı düşünür müsünüz? Teklifiniz her halükarda özel ve unutulmaz olacaktır onun için ama böyle bir şeyin etkisi de bambaşka olur. Böyle bir teklifi 2 şekilde yapabilirsiniz; kendiniz planlar ve organize edersiniz - belki birkaç arkadaşınızın da yardımını alarak; veya evlenme teklifi organizasyonu yapan bir şirketle anlaşır ve sizin için hayalleriniz çerçevesinde bir sürpriz evlilik teklifi programı hazırlanmasını istersiniz. Bunlardan hangisini tercih edeceğiniz size kalmış tabii, benim istediğim size ilham verecek birkaç teklifi sıralamak. Hemen başlıyorum:


- Teklifinizi güzel bir restorandaki bir yemek masasında yapabilirsiniz. Olaya yüzüğün masaya özel bir şekilde getirilmesi, mekan müzikli ise sizin için anlamlı olan şarkıların çalınması gibi detaylar eklerseniz teklif daha renkli ve akılda kalıcı olur.

- Ona içinde evlilik teklifi sözleri içeren bir not olan bir demet çiçek verebilirsiniz. Çiçeği evine veya iş yerine gönderme yoluna da gidebilirsiniz ama bunun için farklı bir hazırlık yapmalısınız herhalde. Cevabını almak üzere yakınlarda olmalı ve karşısına çıkmalısınız mesela. Veya arayıp ilerleyen saatler için bir program hazırladığınızı ve cevabını o sırada almak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Ya da şöyle bir şey yapabilirsiniz; çiçek sevgilinize beraberce oturduğunuz bir yerde getirilir.

- İkiniz anons yapılabilecek bir yerde, mesela bir alışveriş merkezinde gezerken 'Dikkat! Dikkat' diye başlayan ve mesela şu şekilde devam eden bir anons yapılabilir: 'Sevgili ziyaretçilerimiz, şu anda aldığımız bir habere göre X, Y'yi çok seviyor ve onunla evlenmek istiyormuş. Ne dersiniz, Y sizce bu teklifi kabul edecek mi? Kendisinin cevabını merakla bekliyoruz. Hepinize iyi alışverişler.'

- Sinemada evlilik teklifi yapmak da güzel bir sürpriz evlenme teklifi şeklidir. Bunun için kendiniz bir video hazırlayabilirsiniz veya bu işlerden anlayan bir arkadaşınız hazırlar ya da bir organizasyon şirketi ile anlaşıp profesyonel bir video yaptırırsınız. Bu video ikinize ait fotoğraf ve videolarla yapılabilir, sadece sevgilinizin fotoğrafları olabilir, müzik olarak da size özel müzikler, sevdiğiniz şarkılar falan eklenebilir. Sonrası; bir sinema salonu ile anlaşılıyor ve uygun bir zamanda sahnede videonuz yayınlanıyor. Teklife detaylar eklenebilir tabii, mesela bir grup arkadaşınız da fark ettirmeden salona yerleşirler ve teklifiniz yayınlandığı zaman sevgilinizin kabul etmesi için tezahüret yaparlar ya da o 'Evet' dedikten sonra sizi alkışlarla kutlarlar.

-Evde evlilik teklifi de yapılabilir tabii. Bunun için şahane bir ortam hazırlayabilir veya hazırlatabilirsiniz. Mumlar, çiçekler, özenle hazırlanmış bir masa, bir garson ve/veya müzisyen, sağa sola serpiştirilmiş notlar, video, barkovizyon gösterisi; sayısız detay kondurulabilir böyle bir teklifin içine, bunu ayrıca yazmak lazım. Yazayım bir ara.

- Bir blog veya web sitesi hazırlamaya ne dersiniz? Siteye fotoğraflarınızı, özel olarak hazırladığınız birkaç videoyu koyabilir, duygularınızı ifade eden birkaç yazı veya şiir ekleyebilir ve içine bir şekilde teklifinizi koyabilirsiniz.

- Sevgili kitabı diye bir şey var, kaç kere rastladım ama araştırmadım nasıl bir şey olduğunu. Ücreti karşılığında çiftlere özel kitaplar hazırlıyorlar. Sürpriz evlilik teklifi böyle bir kitapta basılı olarak da yapılabilir sanırım, bir bakın mevzuya isterseniz. Bir ara ben de bakınırım ayrıca yazmak için belki.

- Unutulmaz bir romantik evlilik teklifi yapmak istiyorsanız kumsalda evlilik teklifi de alternatifler arasında yer almalı. Sürpriz organizasyon şirketleri bu teklif için kumsalda çardak kuruyor, basacağınız yollara halı seriyor, zemini mumlar ve fenerlerle süslüyor, yemek masası hazırlıyor, dilerseniz ikinize özel canlı müzik çalınmasını ayarlıyor; böyle bir sürü şeyler yapıyorlar. Bu alternatifin dışında kendiniz de arkadaşlarınızla bir şeyler ayarlayabilirsiniz.

Kumsalda evlilik teklifi fikirleri için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder