27 Haziran 2015 Cumartesi

Sapphire'de Evlenme Teklifi


Kız arkadaşınıza unutulmaz bir romantik evlilik teklifi yapmak istiyor ve bunun için kenti kucaklayan bir manzarası olan bir mekan arıyorsanız İstanbul Sapphire üzerinde düşünmenizi tavsiye ederim. Binanın terasında bulunan restoran böyle bir organizasyon için çok uygun bir mekan. Hava karardıktan sonra şehrin ışıkları buradan muhteşem görünüyor. Samet de böyle düşünmüş ve Gizem'e Sapphire'de  evlenme teklifi yapmaya karar vermiş.



Ve bunun için Hayatımın Sürprizi ekibiyle görüşüp anlaşmış. Ekip de ne yapmış; Sapphire'in teras katındaki bistro restoranın bir kısmını kapatıp çok şık bir şekilde dekore etmiş. Pencere kenarında bir masa hazırlanmış, öyle böyle bir masa değil tabii ki; mumlarla, dekoratif objelerle süslenmiş, sandalyeleri giydirilmiş romantik bir masa. Yerde mumlarla çevrelenmiş, ortasına çiftin isimlerinin baş harfleri yazılmış bir kalp; yemek sırasında seçme müzikler çalıyor ki özellikle istediğiniz parçalar varsa onlar çalınıyor veya çifte özel müzik yapacak bir müzisyen ayarlanabiliyor. Yerlerde minik mumlar, kalp şeklinde balonlar; İstanbul sokaklarında akan trafiğin 235 m. yukarısında kız arkadaşınıza aklınızdan geçen evlenme teklifi sözleri ile teklifinizi yapıyorsunuz. 


Hayatınızın kadınına 'Benimle evlenir misin?' diyeceğiniz anlar zaten hayatınızın en özel anları arasında olacaktır ama bu anları böyle bir organizasyonla taçlandırırsanız tadından yenmez. Yaşam hızla akıp giderken hayat defterine güzel sayfalar, şıklıklar, incelikler, güzellikler katmak için her fırsatı değerlendirmek lazım, de mi?







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder