3 Aralık 2023 Pazar

Napa Vadisinde Evlenme Teklifi

 

Zain, kız arkadaşı Saher'e Napa Vadisinde evlenme teklifi yapmak istedi ve bunun için the Yes Girl organizasyon firmasıyla anlaştı.

Organizasyon mekanı olarak1876 yılında kurulmuş olan  Beringer Üzüm Bağları tercih edildi. 



Teklif noktasına giden yolculuk, manzaralı girişten başladı. Çifti bu özel günün kalbine götüren yola, 3 farklı çiçek düzenlemesi yerleştirildi. Bunların her birinde üstünde günün gidişatını belirleyen anlamlı sözler yazılı akrilik sehpalar vardı. ("Ruh eşim" / "Sen benim küçük çiçeğimsin") 




Zain'in Napa Vadisinde romantik evlilik teklifi planı  için yapılan hazırlıkların odak noktası,  beyaz çiçeklerle süslenmiş özel bir tadım masasıydı. Beyaz çiçekler, yeşil yapraklar ve mumlarla bezenmiş olan masaya, üstünde isimlerinin yazılı olduğu bir tadım tahtası koyulmuştu. Şarap kadehlerinin üstüne de isimleri kazınmıştı. 




Masada otururken yine onlara özel hazırlanmış bir fotoğraf albümüne baktılar ve sayfalarını geleceğe dair hayalleriyle doldurdular. Teklif planına ve dekoruna eklenen bu gibi kişisel unsurlar olaya derinlik ve atmosfere de samimiyet katıyordu. 




Sürpriz henüz bitmemişti. Gün akşama dönerken bir müzisyen ortaya çıktı. Çiftin en sevdiği şarkılardan ve başka aşk şarkılarından oluşan küçük bir konser verdi.


"Ben kız arkadaşımı alıp buraya mı götüreyim yani şimdi?" demeyin; genel şartlara ve hazırlanan dekorlara bakın. Kullanıma uygun, güzel bir yeşillik alanda benzer bir görüntü oluşturmak imkansız değil.  Bunu kendi şartlarınızla, eşin dostun yardımıyla falan yapamayacağınızı düşünüyorsanız ve yeterli bütçeniz varsa siz de profesyonel yardım almayı düşünebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder