28 Kasım 2018 Çarşamba

Evde Evlenme Teklifi Yapacaklar İçin Dekor Fikirleri


Sevgilinize "Benimle evlenir misin?" demek istiyor ve bunun yolları üzerinde mi düşünüyorsunuz?  Bu teklifi sokaklardan açık veya kapalı mekanlara, sinema salonlarından plajlara, parklardan teknelere kadar aklınıza gelebilecek hemen her yerde yapabilirsiniz. Ev ortamında yapabilir misiniz peki? Tabii ki evet; evde evlenme teklifi yapmak gayet güzel bir fikirdir ve şahane bir şekilde organize edilebilir.


Romantik bir organizasyon planı yapıyorsanız romantizmin klasik unsurlarını kullanmanız gerekir tabii ki. Bunlar nelerdir; öncelikle mumlar ve çiçeklerdir. Gül yaprakları, kalp şeklinde balonlar, şamdanlar, farklı materyallerden yapılmış şeritler ve boncuk dizileri de ortama büyülü bir hava vermek açısından gayet işe yarar. 




Ev ortamında güzel ve detaylı bir sürpriz evlilik teklifi organizasyonu hazırlamak istiyorsanız bu konuda yapabileceğiniz çok şey var. Uygun bir köşeye 2 kişilik şık bir masa hazırlanabilir örneğin. İsterseniz bu masada servis yapacak birini de ayarlayabilirsiniz. İstediğiniz şarkıları çalacak bir müzisyenle anlaşabilir, kız arkadaşınızla beraber izlemek için ortak anılarınızı içeren bir video hazırlayabilirsiniz. Bu video farklı şekillerde de hazırlanabilir; tanıdıklarınızdan sevgilinizi size "Evet" demeye teşvik edecek, onu ne kadar sevdiğinizi anlatacak cümleler kurmalarını isteyebilir ve bunları çekebilirsiniz mesela. Her şey sizin hayal gücünüze ve bütçenize kalmış.





Böyle bir ortamı kendiniz hazırlayabilirsiniz tabii. Arkadaşlarınızdan fikir ve yardım alarak ortaya güzel bir ev süsleme çalışması çıkarabilirsiniz. Diğer bir seçenek de profesyonel bir firmayla anlaşmaktır. Şu veya bu sebeple kendi evinizi kullanmak istemiyorsanız bu konuda da yakınlarınızdan yardım isteyebilir veya güzel bir evi kısa bir süre için kiralayabilirsiniz. Evlenme teklifi organizasyon firmaları size bu konuda da yardımcı olabilirler. Portföylerinde seçkin mekanların yanı sıra güzel manzaralı, şık evler de bulunur. Bunların kullanım süresi sizin tercihinize göre birkaç saatlik veya gecelik olabilir. 




Böyle özel bir teklif için plan yaparken organizasyonun türüne göre hava durumu, teklif mekanının güvenli ve rahat bir şekilde kullanılıp kullanılamayacağı gibi detayları dikkate almak gerekebilir. Güzel bir sürpriz yapayım derken kötü bir sürprizle karşılaşmak istemiyorsanız her şeyi ince ince hesaplamalısınız. Bir ev organizasyonu hazırlamaya karar verirseniz de ortamda sevgilinizin özellikle hoşuna gidecek şeyler bulundurmaya da dikkat etmenizi tavsiye ederim. Sevdiği renkleri, sevdiği çiçekleri kullanırsanız; hoşuna gidecek müzikler çalarsa daha mutlu olur; öyle değil mi? Hem böylece onunla ne kadar ilgilendiğinizi, hakkında ne çok şey bildiğinizi de göstermiş olursunuz.




Yazıdaki fotoğraflar Hayatımın Sürprizi firmasının organizasyonlarına aittir. Firma yetkilileriyle iletişime geçmek için aşağıdaki numarayı arayabilirsiniz:

0533 285 05 50



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder