17 Mayıs 2022 Salı

Bohem Tarzı Evlenme Teklifi

 

İngiltere'de yaşayan bir çift olan Hilton ve Kelly, romantik bir tatil yapmak için Cape Town'a geldiler. Hilton, kız arkadaşına tatil sırasında bohem tarzı evlenme teklifi yapmak istiyordu.

Bir organizasyon firmasıyla görüştü ve zengin bir program talep etti. Önce bir helikopter turuna çıktılar. Klein Constantia şarap çiftliğinde indiler.  Constantia bölgesi yemyeşil yolları, etkileyici doğa manzaraları olan,özellikle beyaz şaraplarıyla ün kazanmış bir yerdi. 

Çiftliği onlara bölgenin tarihi, üzüm bağları ve şaraplar hakkında bilgi veren çiftlik müdürüyle beraber dolaştılar. Teklif mekanı olarak baraja yakın, yemyeşil bir alan seçilmişti. Burası romantik bir piknik için ideal görünüyordu. 




Alan, Hilton'un istediği bohem tarzı teklif için gereken şekilde süslenmişti. 2 yandan ince çıtaların tuttuğu bir kornişten sallanan beyaz renkli perdenin üzerine "Marry me" (Evlen benimle) cümlesini oluşturan harfler asılmıştı. Harflerin üstündeki renkli sallantı, püskülleri ve tığ işi detaylarıyla bohem tarzı bir takıya benziyordu.  

Yerdeki vintage kilim, kuş kafesi, desenli yer minderleri, hasır sepet, nostaljik ahşap sehpa gibi detaylar da tarzı destekliyordu. Ve tabii ki çiçekler de vardı. 



Hilton ayrıca, Kelly ile ikisinin favori şarkılarını seslendirecek bir müzisyen de istemişti. 


Kelly, sevgilisinin bu özenle hazırlanmış ortamda yaptığı teklifi kabul etti.  







Fotoğraflarını şirketin en iyi fotoğrafçılarından biri, ağaçların arasına saklanarak çekti ve ancak tekliften sonra ortaya çıktı. 

(Kaynak: the Perfect Proposal)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder