3 Mayıs 2022 Salı

Evlenme Teklifi Mekanları (Kaliforniya)


ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki bazı evlenme teklifi mekanları hakkında fikir veren bir yazı olacak bu  fakat aynı zamanda ziyaretçilerimize teklif dekoru fikirleri de vereceğini düşünüyorum. Çevrenizde bu amaçla kullanabileceğiniz bir kumsal, park, deniz manzaralı bir tepe, çatı katı, kiralanabilir tekne vs olabilir ve siz de benzer bir ortam oluşturabilirsiniz.

Orange County bir Güney Kaliforniya ilçesi ve çardak altında evlilik teklifi yapmayı düşünenler için okyanus manzaralı güzel kameriyeleri var. 



Açık havada teklif projeleri için türlü çeşitli biçimlerde dekore edilebilecek başka mekanları da var.


Kaliforniya'da yapılacak romantik organizasyonlar için akla gelen yerlerden biri olan Napa Vadisi üzüm bağları ve şaraphaneleriyle ünlüdür. Kuzey Kaliforniya'da bulunan vadide romantik bir teklif için kullanılabilecek olan yapılar da mevcuttur. 






Napa Vadisinin hemen yanındaki Sonoma botanik bahçeleri bölgenin sevgiliye "Benimle evlenir misin?" demek için uygun olan yerleri arasındadır. Gözlere her mevsimde farklı ziyafetler çeken bu geniş alanın  egzotik ağaçları, sakin göletleri, çiçek açan çalılıkları romantik teklifler için güzel bir fon oluşturur. Burada teklifiniz için bir piknik dekoru hazırlayabilir veya tekliften sonra baş başa piknik yapabilirsiniz. 


Konforlu, güzel bir tekne de bir evlenme teklifi mekanı olabilir, değil mi? Tabii ki olabilir. Çiçeklerle, mumlarla, balonlarla, fotoğraflarla süslenebilir, içine bir masa kurulabilir. 



San Diego ilçesinin plajları kumsalda evlenme teklifi yapmak isteyenler için güzel bir alternatif olabilir. 


San Francisco'nun nefes kesen şehir manzaraları sunan lüks çatı katları ve stüdyoları da bölgenin popüler teklif mekanları arasında yer alır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder