24 Nisan 2022 Pazar

7 Hikayeyle New York'ta Evlilik Teklifi

Kısa açıklamalar ve birer fotoğrafla 10 çiftin New York'ta evlilik teklifi hikayesini aktarıcam size bugün. İlk fotoğraf Pete ve Dilly'nin.

İkisi NYC'yi ziyaret için Avustralya'dan gelmişlerdi. Pete sevgilisine unutulmaz bir teklif yapmak istiyordu. Kız arkadaşı laleleri çok seviyordu, bu yüzden şehir manzaralı bir çatı katında bir lale bahçesi yaratma fikri Pete'ye güzel geldi. 

Dilly, teklif mekanına geldiği zaman, bahçenin çimenlerini temsil eden yeşil bir koridorda yürüdü. İki tarafta, yerden büyüyormuş gibi görünmelerini sağlamak için yosunlara elle tutturulmuş renkli laleler vardı. Dilly'nin  teklifi kabul etmesinin ardından romantik bir akşam yemeği yediler.


Kevin, Coco'ya teklifini nerede yapacağına karar vermişti ama ortamın süslenmesi için yardıma ihtiyacı vardı. Manzarayı ve havuzu kapatmayacak bir fon istiyordu, bu yüzden üstünde "Benimle evlenir misin?" yazan halka şeklinde bir fon temin edildi. İki tarafta pembe, beyaz ve altın rengi çiçeklerle süslenmiş ve üstlerine fotoğraflar koyulmuş modern stantlar vardı.

Manuel'in Patricia'ya yapacağı Paris temalı teklif için yosunlar ve çiçeklerle yapay bir Eyfel kulesi hazırlandı. Teklif alanına sahte çim duvarlar getirildi ve birinin önünde bir Paris kafesi dekoru hazırlandı. Çift burada yürürken bir akordeoncu onlar için şarkılar çaldı.


Parth, kız arkadaşı Sonal'a New York'ta evlenme teklifi yapmak için renk renk çiçeklerden oluşan bir koridor şeklinde bir dekor istiyordu. Mükemmel bir mekan, iyi bir fotoğrafçı ve hayal ettiği dekor için profesyonellerden yarım istedi. Hudson manzaralı bir çatı katında aldığı teklif Sonal'ı çok mutlu etti. 


Kiliseleri aracılığıyla tanışmış olan Bryan ve Veena bir uzak mesafe ilişkisi yaşıyorlardı. İlişkilerini güçlü tutan şey kiliseyle olan bağları idi.  Bryan,  ilişkileriyle ilgili anlamlı mesajlar veren İncil ayetlerinin serpiştirildiği bir koridorla bu durumu vurgulamak istedi. Dekorun odak noktası arkasında New York manzarası olan çiçekli bir kemerdi. 

Teklif sırasında bir müzisyen onlar için Jimmy Needham'ın "Unfailing Love" parçasını çaldı. 


Ashley ve Richard jet sosyete mensubuydular. Beraberce dünyayı geziyorlardı. Richard, teklifi için şehrin nefes kesici bir manzarasını gören bir terası tercih etti. Teras çiçekler, gül yaprakları ve mumlarla süslendi. 


Mahremiyet talep ettiği için ismi verilmeyen A, sevgilisine teklifini aile üyelerinin önünde yapmak istiyordu. Fakat kız arkadaşı teklif sonrasına kadar bunu bilmemeliydi. Her şeyin istediği gibi olması için, konukların etkinliği yukarıdan, görünmeden izleyebileceği bir çatı katı olan bir mekan kiralandı. Burada çarpıcı bir çiçek düzenlemesi yapıldı ve çiçeklerin oluşturduğu kalp figürünün ortasına, üstünde çiftin isimlerinin baş harflerinin bulunduğu bir masa koyuldu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder