1 Ocak 2024 Pazartesi

Porto Riko'da Evlilik Teklifi

Abdiel, kız arkadaşı Flor'a Porto Riko'da evlilik teklifi yapmak için the Heart Bandits firmasıyla anlaştı. Gezmek için geldikleri bu ada, hayal ettiği teklif için mükemmel bir yerdi.

Firma yetkilileri onunla konulurken kız arkadaşının kırmızı gülleri ve Güzel ve Çirkin filmini çok sevdiğini öğrendiler. Abdiel de teklifini okyanus manzaralı ve mahremiyet sağlayan bir yerde yapmak istiyordu. Teklif mekanı ve süslemesi planlanırken bunlar dikkate alındı. 


Sahilde kırmızı güllerle süslenmiş güzel bir kemer kuruldu. Bunun yakınındaki bir tabelada "Şimdiye Kadar Anlatılan En Güzel Hikaye" yazıyordu. Kemerin altındaki yuvarlak masanın üstü şamdanlar ve güllerle süslendi. Ayrıca Güzel ve Çirkin'in fanus içindeki, prensin ömrünü temsil eden, solmayan gülü de koyuldu. 



Tekliften sonra çift sahilde şarap içerek kutlama yaptılar. Ardından fotoğraf çekimleri yapıldı. Sonra da birlikte akşam yemeği yediler.





Porto Riko'da evlenme teklifi yapmak için tek alternatif kumsallar ve plajlar değil. Burası çarpıcı ormanların ve soluk kesen okyanus manzaralarının ülkesi olarak biliniyor. Ama farklı, tropikal bir cazibesi olan şehirler ve yerleşim yerleri de teklif mekanı olarak ilginizi çekebilir. Puerto Rico kültürel kökleri derinlere uzanan, görkemli bir tarihi olan bir ada. 

Seçeneklerden biri özenle restore edilmiş tarihi binalarıyla Old San Juan olabilir. 



Okyanusun kenarındaki bir 16. yüzyıl kalesi olan El Morro ve Raices Mountain de Porto Riko'nun romantik bir teklif için düşünülebilecek yerleri arasında yer alıyor. Mountain Çeşmesini tercih edenler buraya gün batımında gelmeli. Güneşin altın rengi ışıkları suda parıldarken ortaya göz kamaştırıcı bir görüntü çıkıyor.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder