8 Ekim 2020 Perşembe

Terasta Evlilik Teklifi (Masumlar Apartmanı 4. Bölüm)


TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı 4. bölüm sahnelerinden biri Han'dan İnci'ye terasta evlilik teklifi sahnesi idi. Han (Birkan Sokullu)daha önce yaptığı ve cevap alamadığı teklifin aceleye geldiğini düşünmüş, bu kez özel bir ortam hazırlamak, etkileyici bir romantik evlenme teklifi dekoru oluşturmak istemişti. Çok heyecanlı ve hevesliydi. Sadece birkaç gün önce tanışmışlardı ve bu kadar sürede evliliğin gündeme gelmesi bence sakat bir şeydi ama konumuz bu değil.

























Terasa giden bölüm de, terasın kendisi de  mumlar ve balonlarla süslenmişti. Ortadaki örtülerin üstüne mumlar, atıştırmalıklar ve meyve koyulmuş, yanına da minderler yerleştirilmişti. Han, İnci'ye mesaj atıp konuşmak için terasa gelmesini istedi. 









Renkli ışıkların, perdelerin de etkisiyle gayet romantik bir dekor oluşturulmuştu. Karşı karşıya geldiklerinde erkek ne kadar güler yüzlü, nazik ve heyecanlıysa kız da o kadar donuk ve suratsızdı. İnci'nin bu mendebur hali bir süre sonra Han'ı da etkiledi doğal olarak. 







İnci (Farah Zeynep Abdullah) teklifi kabul etmedi.  Diziyi izleyenler bilir, Han'ı seviyordu ama bazı sorunları vardı, dedesiyle ilişkisi bozulacak diye korkuyordu, ona verdiği sözü tutmak istiyordu, dedesinin kararıyla Balıkesir'e gideceklerdi; falan filan.




Han'a "Yapamam" cevabını verdi ve çok üzgün olduğunu söyledi. Gerçekten de öyleydi. Genç adam altüst olmuş halde onun arkasından bakakaldı.



İnci kısa bir süre sonra evde annesinin dedesine uzun yıllar önce yazmış olduğu bir mektubu okudu. Bu mektup fikrini değiştirdi ve Han'ın teklifini kabul etmeye karar verdi. Arada başka olaylar da olmuştu, Han tekrar konuşmak için onu arıyordu. Sokakta karşılaştıklarında İnci'yi ikna etmek için bir şeyler söylemeye başladı. Heyecandan onun da teklifini kabul etmek niyetinde olduğunu hemen anlayamadı. 



Sonuçta Masumlar Apartmanı 4. bölüm izleyicileri önce hayal kırıklığıyla sonuçlanan bir terasta evlilik teklifi planını izlediler, bir süre sonra da çiftin mutluluk sahnelerini. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder