8 Eylül 2020 Salı

Deniz Kenarında Evlilik Teklifi Fikirleri

Yumuşak, ince kumlar ve dalgaların nazik mırıltıları deniz kenarında evlilik teklifi yapmak için romantik ve zarif bir ortam oluşturabilir, ancak bu tek başına yeterli değildir. Unutulmaz bir teklif yapmak istiyorsanız ortama biraz hareket katmanız gerekir. Partnerizin kişiliği, beğenileri üzerinde düşünmeli ve coşkulu bir "Evet!" cevabı almanızı sağlayacak bir şeyler yapmalısınız. Aşağıda fikirlerin size ilham vereceğini umuyorum.

























Deniz Kenarında Romantik Evlenme Teklifi Yapmanın Yolları 

Kumsalda Ateş Yakın

Plajda küçük bir ateş yakmanın büyülü, etkileyici bir yanı vardır. Gözlerden uzak, rüzgarın çok güçlü esmediği bir yer bulun ve yanıcı malzemeleri önceden ayarlayın, böylece oraya gittiğiniz zaman bir çakmak tutmanız yeterli olsun.


Birlikte yanan közlere bakarken sevgilinize "Sen benim hayatımın ışığısın" diyebilirsiniz mesela, "Sana her baktığımda kalbim sanki alev alıyor." Ona size "Evet" dediği anı kutlamak için arada bir bu sahile gelmeyi hayal ettiğinizi söyleyebilirsiniz. Sonra da sıra yüzüğü çıkarıp teklifi yapmaya geliyor tabii. 

Ay Işığında Sahilde Piknik

Gece saatlerinde ay ışığının aydınlattığı bir plajda romantik, samimi bir piknik yapmayı düşünün. Şarap, peynir ve meyve gibi hafif bir menüyü tercih edin. Yemek bittiği zaman ikiniz için de birer kadeh şarap daha doldurun ve partnerinize bir ikramınız daha olduğunu söyleyin. Şarap mecburi değil tabii; alkol kullanmıyorsanız meyve suyu türünden bir içecek de alabilirsiniz.


Sonra yüzük kutusunu sakladığınız yerden çıkarıp sevgilinizin önüne koyun. Ay ışığının sudaki yansımasının çok güzel göründüğünü ama ömrünüz boyunca görmek istediğiniz şeyin onun aşkla ışıldayan gözleri olduğunu söyleyin ve teklifinizi yapın.



Kumların Üstünde Teklif Sözleri

Deniz kenarında evlilik teklifi yapmanın yollarından biri de kumlara "Benimle evlenir misin?" gibi bir teklif cümlesi yazmaktır. 

Sevgilinizle yuvarlanan dalgaları ve rüzgarı dinleyerek sahilde el ele yürüdüğünüzü hayal edin. Yürürken teklif sözlerinin yazılı olduğu yere geliyor ve mesela "Allaalla, bu da ne ki?" diyorsunuz 
ama bu sözleri dalgaların vurup silemeyeceği bir noktaya birkaç saat önce siz yazmışsınız. 

Partnerinizi kumda yazılanları okumaya yönlendirin, siz de arkasında durup yüzük kutusunu hazırlayın. Size doğru döndüğü zaman da teklifi yapın.




Kumsalda Evlenme Teklifi Yapmanın Yaratıcı Yolları

Kumlara Gömülü Hazine Sandığı

Ortama gerçekten uyan bir teklif yapmayı istiyorsanız ve partnerinizin sıra dışı bir teklife açık olduğundan eminseniz aldığınız yüzüğü küçük bir hazine sandığının içine koyup kumsalda tenha bir yere koymayı düşünebilirsiniz. Belli bir konum seçip oraya varış saatini belirleyerek sandığı bir arkadaşınızın gömmesini istemek de iyi bir fikir olabilir, böylece siz yaklaşana kadar yüzüğün güvenliğini sağlayabilir. 

Hazine sandığının bir ucu hafifçe dışarıda kalsın, böylece onu görebilir ve sevgilinize ne olabileceği hakkındaki fikrini sorabilirsiniz. Onu kumu kazıp gömülü olan şeyi çıkarması için teşvik edin. Yüzüğü bulduğu zaman da sizin içi gerçek bir hazine olduğunu söyleyin ve evlenme teklif edin.




A, Kıyıda Bir Şey Var! Bakiim Neymiş?

Partnerinizle birlikte sahilde piknik yapın. Yemek yemeyi bitirdiğiniz zaman kıyıda bir şey görmüşsünüz gibi davranın ve ne olduğuna bakmak için kalkın. Oraya gittiğinizde, önceden hazırlayıp cebinize koyduğunuz, içinde bir aşk notu olan küçük şişeyi çıkarıp, gördüğünüz şey o imiş gibi yapın.

Şişeyi sevgilinizin yanına getirip açmasını ve içindeki notu okumasını isteyin. Sonra aldığınız yüzüğü çıkarın ve okuduğu notla gördüğü yüzük arasındaki bağlantıyı kurması için kısa bir zaman verin. Ardından teklifinizi yapın.




İstiridye İçinde Yüzük

Bir istiridyenin içinde inci bulmak herkesin hoşuna gider. Öyleyse deniz kenarında evlilik teklifi planınıza neden deniz kabuğunun içine koyulmuş bir tektaş koymayasınız? Bunun için yüzüğün sığacağı büyüklükte bir deniz kabuğu almanız veya bulmanız gerekir tabii ki. 

Partnerinizi plaja götürün ve ona biraz deniz kabuğu toplamak veya kabukların içinde inci aramak istediğinizi söyleyin. İkincisini biraz aptalca bulabilir ama onu ikna etmeyi deneyebilirsiniz. O başka bir tarafa bakarken içine yüzüğü koyduğunuz kabuğu yakında bir yere koyun ve dikkatini ona çekin. Kabuğun içindeki yüzüğü bulduğu zaman ona "Ne kadar şanslısın" "deyin, " Peki, benimle evlenip beni dünyanın en mutlu adamı yapmak ister misin?" 




Plajda Evlilik Teklifi Yapacaklar İçin Savurgan Fikirler


Geniş bir bütçeniz varsa sahilde sürpriz evlenme teklifi yapmanın daha masraflı yollarını da uygulayabilirsiniz. 

Tatilde Teklif

Birlikte deniz kıyısındaki güzel bir yere tatile gidin. Teklif yapacağınız günü güzel manzaralı yerlere giderek, ardından romantik bir akşam yemeği yeyip sahilde yürüyüşe çıkarak geçirmenizi ayarlayın. Doğru anın geldiğine karar verince partnerinize bu cennet gibi yerde sizin yanınızda olmasından dolayı çok mutlu olduğunuzu ve daha da mutlu olmanızı sağlayacak tek şeyin sizinle evlenmeyi kabul etmesi olduğunu söyleyin. Sonra da aldığınız yüzüğü ona uzatın.



Bir SPA Gününün Ardından Romantik Teklif

Tatil sırasında çamur banyosu, sıcak taş masajı gibi rahatlatıcı uygulamalarla geçecek bir gün planlayın. Akşam olunca kız arkadaşınızı sahilde, mum ışığında bir akşam yemeğine götürün. Yemek sırasında kadeh kaldırmak için şampanya da ısmarlayın. Birlikte kadeh kaldırdığınız sırada teklifinizi yapın.

Havai Fişek Gösterisi Eşliğinde Evlilik Teklifi

Havai fişekler unutulmaz bir teklif için harika bir zemin oluşturabilir. Bir parti organizatörüyle görüşerek bunu ayarlayabilirsiniz. 

İkiniz havada dans eden rengarenk fişeklere bakarken ona bu gösteriyi ona her baktığınızda kalbinizde neler olup bittiğini göstermek için düzenlediğinizi söyleyin. Sonra da aldığınız yüzüğü çıkarın ve büyük soruyu sorun.

Daha detaylı bir organizasyon için sahile ikinize özel bir çardak kurdurmak gibi şeyler de düşünebilirsiniz.


Uygun Bir Sahil Seçmeye Dikkat Edin

Teklif yapacağınız plajı seçerken şu detaylara dikkat edin: 

*Ortamda güzel bir deniz ve rüzgar kokusu mu var, yoksa rahatsız edici bir koku mu?

*Kumların üstünde yürümek zor olur mu?

*Yakın çevreden yüksek dalga sesleri veya planınızı olumsuz etkileyebilecek başka sesler gelir mi?

*Kumsal çok kalabalık mı? Planınızı başkaları tarafından rahatsız edilmeden uygulamanız mümkün mü?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder