28 Ağustos 2020 Cuma

Bahçede Evlilik Teklifi

 

Hiren ve Nikita birlikte dünyanın bütün tropik yerlerini gezmeyi hayal ediyorlardı. Böyle yerlerin güneşli, renkli ortamı çok hoşlarına gidiyordu. The Yes Girls organizasyon şirketi bu yüzden onlar için böyle bir ortam oluşturmaya karar verdi. Çift için bir bahçede evlilik teklifi organizasyonu hazırladılar.

























Organizasyon için Kaliforniya'nın zengin semtlerinden biri olan Hollywood Hills'deki tarihi bir konağın bahçesi kullanıldı. Buraya etrafı beyaz tüller, renkli kumaş parçaları ve çiçeklerle süslenmiş, içine minderler serpiştirilmiş bir çadır kuruldu. 


Çadırın çevresi çiftin birlikte çıktıkları seyahatlerin fotoğraflarıyla kaplanmış fenerler, üstünde kaligrafik yazılar olan iki ayna ve dekoratif aksesuarlarla süslendi. Aynaların üstündeki yazılar Nikita'nın favori şarkısından, Taylor Swift'in "Wildest Dreams" isimli parçasından esinlenerek hazırlanmıştı. Bir tanesinin üstünde "En çılgın rüyalarımda bile böyle muhteşem biriyle dünyayı dolaşmayı hayal etmemiştim" diye yazıyordu. 













Bu güzel dekor fotoğraflarının kız arkadaşına bahçede evlenme teklifi yapmayı düşünenlere ilham vereceğini umuyorum. Böyle bir dekoru rahatsız edilmeden kullanabileceğiniz güzel bir park bulup kendiniz hazırlayabilir veya bir organizasyon firmasına hazırlatabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder