14 Şubat 2020 Cuma

Kumsalda Evlilik Teklifi (Ağır Romantik 2020)


Az önce Ağır Romantik (2020) filmi hakkında bir yazı yayınladım başka bir blogumda. Bu bloga da filmdeki kumsalda evlilik teklifi sahneleri hakkında bir yazı yazayım dedim. Neredeyse 2 aydır içerik girmemişim buraya, gayet de iyi olur.




















Filmde Kerem ve Aslı isimli aşıklar Onur Tuna ve Tuvana Türkay tarafından canlandırılıyor. Aslı iyi bir ailenin romantik bir prensin hayalini kuran eğitimli, hassas kızı. Kerem'le tanıştığı zaman aradığı prensi bulduğunu düşünüyor. Çünkü bu genç adam tam da onun hayal ettiği gibi biri; romantik sürprizler yapmaya bayılıyor, yakışıklı, ilgili ve nazik.



Fakat kanunlara filmin bazı sahnelerinde gördüğümüz kadar saygı duyan biri değil - hatta tam tersi. Kıza kendini farklı biri olarak tanıtıyor - ki bunu tavsiye etmiyoruz tabii. Fakat hazırlattığı kumsalda evlilik teklifi organizasyonu gerçekten çok romantik ve güzel görünüyor. Blogumun konsepti gereği, ben işin o kısmındayım.





Bu organizasyon için kumsalda romantik piknik tarzında bir ortam hazırlanmış. Hava kararmış, piknik masasının üstüne beyaz tüller asılmış, LED ışıklarla bir tarafa Marry Me (Evlen Benimle) yazılmış, bir tarafta da 4 tane kalp figürü yapılmış. 



 Kumların üstünde bir sürü fener yanıyor, msanın üstünde de fenerler ve mumlar var. Tepeden sarkan lambalar, yere serpiştirilmiş minderler; her şey muhteşem görünüyor. Piknik masasının üstünde güzel bir pasta var yanlış görmüyorsam.



Böyle bir romantik teklif ortamı hazırlamak için profesyonel bir firmadan yardım almak gerekir sanırım. Ama kendi imkanlarınızla benzer konseptte ama belki biraz daha mütevazı, biraz daha sade bir ortam hazırlamayı da düşünebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder