26 Aralık 2019 Perşembe

Balonlar ve Çiçekler Arasında Çay Partisi Temalı Evlilik Teklifi


Stephen ve Elaine keyifli bir gezi için Hong Kong'dan San Francisco'ya doğru gidiyorlardı. Yolculuk sırasında Stephen, bir süredir üstünde düşündüğü teklifini yapmak için doğru zaman olduğuna karar verdi. The Yes Girls firması çalışanları, onun sordukları şeylere verdiği cevaplardan hareket ederek çift için bir çay partisi temalı evlilik teklifi organizasyonu düzenlediler.




















Stephen, firmanın anketini doldururken kız arkadaşınızın çiçekleri ve balonları sevdiğini yazmıştı. Elaine genç bir havası olan şeyleri seven bir kadındı, genç bir ruha sahipti ve zaman zaman bir çocuk gibi davranmaktan hoşlanıyordu.



Ayrıca ikisi kısa bir süre Londra'da yaşamışlardı. İngilizlerin bir "5 çayı" adeti olduğunu duymuşsunuzdur. Organizatörler bütün bu bilgileri bir araya getirerek hem Elaine'in kişiliğine ve beğenilerine uygun, hem de çiftin ortak anılarını çağrıştıracak bir ortam hazırladılar. 


Yeşil bir alanda hazırlanan teklif dekoru için üstünde çiçekler, çay ve çayın yanında gidecek atıştırmalıklar bulunan ahşap bir masa hazırlandı. Beyaz bir örtünün üstündeki masanın etrafındaki iki beyaz sandalye de çiçeklerle süslendi. Ortamı süslemek için ayrıca aralarında çiçekler olan bir balon demeti de kullanıldı. 



Elaine, erkek arkadaşının teklifini şaşkınlık ve mutluluk içinde kabul etti. 



Kız arkadaşınıza açık havada evlenme teklifi yapmayı düşünüyorsanız siz de bir bahçede, bir parkta böyle bir dekor hazırlamayı düşünebilirsiniz. Stephen gibi yapmanızı tavsiye ederim: Onun sevdiği şeyleri ve kişiliğini dikkate alın. Ortak anılarınızı ve zevklerinizi de göz önünde bulundurun ve bunları dekor hazırlarken kullanmanın yollarını düşünün.

Yabancı sitelerden pek çok teklif organizasyonu yazdım ve birçoğunda bunlara önem verildiğini fark ettim. Böyle incelikli hesaplar yapmanız eminim ki kız arkadaşınızın çok hoşuna gidecektir.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder