28 Mayıs 2018 Pazartesi

Adada Romantik Evlilik Teklifi: Sürpriz Üstüne Sürpriz!


Carson ve Charlotte Atina'da, üniversitede okurken tanıştılar. Bir süre sadece ortak arkadaşları olduğu için arada bir birbirine rastlayan iki öğrenciydiler ama zamanla işler değişmeye başladı.




















Charlotte'un kaldığı yurtta verilecek bir partide kendisine eşlik edecek bir kavalye bulması gerekiyordu. Ablası Kristen ve onun erkek arkadaşı Jon, ona Carson'u önerdiler. Harika bir adamdı ve onun yanında iyi vakit geçirebilirdi. Haklı da çıktılar, ikisi birlikte çok eğlendiler.

Daha sonra mesajlaşmaya başladılar. Artık daha sık karşılaşıyorlardı. 2 ay kadar sonra ilişkileri başladı. Beraberce birçok etkinliğe katılıyor ve çok güzel zaman geçiriyorlardı.


Daha kıdemli bir öğrenci olan Carson üniversiteyi bitirince ABD Columbus'daki evine geri döndü. Charlotte ise Georgia'nın bir ilçesi olan Macon'da tıp eğitimine devam etti. Okulun son 2 yılında pratik eğitim için Columbus'a atanmayı başardı.

Bu arada tanışmalarının üzerinden 6.5 yıl geçmişti. Carson bu ilişkinin evliliğe gitmesi gerektiğini düşünmeye başladı ve kız arkadaşına küçük bir adada evlilik teklifi yapmaya karar verdi. Bunun için plan ve hazırlık yapmak 2 ayını almıştı.

Tom Huston Adası, Carson'un ailesinin göl evinin bulunduğu Lake Harding'deki küçük, ıssız bir adaydı. Genç adam evlenme teklifi mekanı konusunda epeyce düşündükten sonra Lake Harding'in en iyi alternatif olduğuna karar vermişti. Burası onun yaşadığı yerdi ve öyle egzotik, değişik bir havası falan yoktu ama ilişkileri için anlamlı bir yerdi ve ikisinin burada hatıraları vardı.

Carson, Tom Huston Adasının bir şekilde teklifin odak noktası olması gerektiği konusunda netleşmişti ama nasıl bir organizasyon yapacağına karar vermekte zorlanıyordu. Teklif günü adaya ve Harding Gölü'ne nasıl ulaşacaklarını planlaması gerekiyordu. Adaya bir tekne ile gitmek kolaydı ama gölü değişik, heyecan verici bir biçimde kullanmak istiyordu.


Carson'un Charlotte için bir adada romantik evlilik teklifi organizasyonu hazırladığı gün takvimler 28 Nisan 2017'yi gösteriyordu. Genç adam o gün sevgilisini arayıp arkadaşı Buddy'nin öğleden sonra onları sahibi olduğu deniz uçağı ile uzun süredir vaat ettiği geziye çıkarmayı teklif ettiğini söyledi. İkisinin akşam yemeği için bir planları vardı ama Buddy onları zamanında geriye götürecekti.

Charlotte bu uçuş konusunda biraz endişeliydi ama Carson ona bunu inanılmaz bulacağını söyleyince razı oldu. Öğleden sonra Buddy ile Columbus Havaalanında buluştular ve uçağa bindiler. Charlotte esas plan hakkında çok az şey biliyordu.


Civardaki birçok yeri gördükten sonra West Point Gölüne yaklaştıklarında Buddy bazı talimatlar vererek uçağın kontrolünü bir süre için Carson'a bıraktı. Başlangıçta biraz endişeli olan Charlotte gerçek plandan şüphelenmeksizin yolculuğun tadını çıkarıyor, bu deneyimin her anını dolu dolu yaşıyordu. Sonra eve dönme zamanı geldi.

Harding Gölüne geri dönerlerken Buddy huzursuz görünüyordu, uçakta bir sorun var gibiydi. Durumu gözden geçirmek için uçağı göle indirdi. Bir süre kontrol ettikten sonra uçağı havaalanına geri götürebileceğini sandığını söyledi. Ama bundan çok emin değildi. Carson'a sordu; arkadaşlarından biri gölde olabilir miydi?

Carson arkadaşı ve komşusu Shawn'ı aradı. Şanslıydılar, Shawn gölde idi, yerel bir restoran için fotoğraf çekimi yapılmasına yardım ediyordu.

Bu tesadüfi bir şans değildi. Carson, kız arkadaşı için detaylı ve muhteşem bir sürpriz evlilik teklifi organizasyonu hazırlamıştı.



Shawn bir botla onları almaya geldiğinde Carson ve Charlotte bu sorun için özür dilemekte olan Buddy'ye teşekkür edip uçaktan indiler.

Shawn'ın işi henüz bitmemişti ama az kalmıştı. Bottaki fotoğrafçılar onlara çekimler için kullandıkları meze, et, peynir ve şampanya gibi şeylerden ikram ettiler. Olanlar üzerinde konuşup gülerek, yeyip içerek keyifli zamanlar geçirdiler. Günün batmasına fazla zaman kalmamıştı.




Tekne Tom Huston Adasına yaklaştığında fotoğrafçılar orada biraz fotoğraf çekmek istediklerini söylediler ve bu keşfe Carson ile Charlotte'u da davet ettiler. İki sevgili Carson'un evine bu kadar yakın olan bu ıssız adaya daha önce hiç gitmemişlerdi. Bunun keyifli bir deneyim olacağını düşündüler.


Ellerinde şampanya kadehleriyle 2 yanına meşaleler serpiştirilmiş, şaşırtıcı derecede bakımlı bir yolda yürürlerken Charlotte bu olaylar zincirinin planlanmış olabileceğini düşünmeye başlamıştı.


Adanın tepesine ulaştıklarında orada bir masa buldular. Üstünde çiçekler ve ilk buluştukları yer olan Atina'daki Transmet Lokantasının menüleri vardı. Masanın biraz ötesine de 2 sandalye koyulmuştu. Bunlara oturdular. 

Güneş ufukta batmaya başlarken Carson gitar çaldı ve ilk defa birlikte şarkı söylediler. Carson'ın tasarladığı bir şarkıydı bu. Duygular akıyordu ve ikisi de gözlerinden akmak üzere olan sevinç gözyaşlarına hakim olmaya çalışıyorlardı.





Sonra ayağa kalktılar ve Carson Charlotte'ın elini tuttu. Son 6.5 yılın hayatının en iyi yılları olduğunu ve onun kendisi için birçok yönden mükemmel bir kadın olduğunu söyledi.

"Sen benim her şeyimsin" dedi, "Senin için çıldırıyorum. Seni çok seviyorum. Sensiz bir yaşam düşünemiyorum." Sonra bir dizinin üstüne çöktü ve küçük, yeşil bir kutuyu açıp sevgilisine "Benimle evlenir misin?" dedi.



"Evet" derken Charlotte'ın gözünden yaşlar akıyordu. Kucaklaşıp öpüştüler, biraz da ağladılar. Mutluluk gözyaşları idi bunlar tabii.



 Carson daha sonra "Gece yeni başlıyor." dedi. Bu akşamı sadece Charlotte için planlamış, onu mutlu edecek sürprizler hazırlamıştı. Masaya döndüklerinde en iyi arkadaşlarından olan 2 garson,  Derek ve Kyle onlara servis yapmak için bekliyorlardı. 

Masaya gelip giden mezeler, ana yemek, şarap ve son olarak servis edilen tatlılar hep Charlotte'ın sevdiği şeylerdi. Sevdiği tavuklu sandviçler tercih ettiği şekilde, içine turşu koyulmadan hazırlanmıştı. Tatlılardan biri en sevdiği Atina restoranından getirtilmişti. Carson ona her şeyi nasıl planladığını anlattı.





Tatlıları bitirdikleri zaman Carson ona dans etmek isteyip istemediğini sordu. Yıldızların ve masanın tepesindeki ışıkların altında dans ettiler. Şarkı bittiği zaman bir gürültü duyuldu. Carson bu gece için bir havai fişek gösterisi de hazırlatmıştı. Bu sırada ikisi için de anlamı olan bir şarkı çalıyordu. 

Sonra garsonluk yapan arkadaşlarına teşekkür ettiler ve onları adadan götürecek olan tekneye gittiler.




Tekne onları bir tanıdığın göl evine doğru götürürken müzik ve buzlu kahve eşliğinde bu büyüleyici ve mükemmel gece hakkında sohbet ettiler. Limana yaklaştıklarında birilerinin tezahürat yaptığını duydular. Carson gerçekten sürpriz üstüne sürpriz planlamıştı. İkisinin ailesini de kendilerini karşılamaları için davet etmişti.



İkisi daha önce bu teklifin kendi aralarında, özel bir şekilde yapılmasını istediklerini konuşmuşlardı gerçi ama onların da dahil olmasının olayı daha özel haline getireceğini düşünmüştü. Limana vardıklarında çiçekler, tebrikler ve sevinç gözyaşlarıyla karşılandılar. Akşamın geri kalanını bir şeyler yeyip içerek, sohbet ederek hep beraber geçirdiler.



Carson ertesi gün için kendi ailesi ve arkadaşlarıyla beraber bir göl başında piknik organizasyonu planlamıştı. En yakın arkadaşlarıyla beraber gölün tadını çıkardılar. Ve hafta sonunu baş başa bir kutlama yemeğiyle sonlandırdılar.

Ailelerin ve dostlarında çifti desteklemek için geldiği şahane zamanlardı bunlar, sonsuza kadar hatırlanacak şeylerdi. Carson ve Charlotte bunun ne kadar özel bir şey olduğunu ve hayatlarında ne güzel insanlar olduğunu konuştular. Carson hayal ettiği başka bir şey olup olmadığını sorduğu zaman Charlotte ona "It was perfect" (Bu mükemmeldi, kusursuzdu) cevabını verdi.


Nasıl, oldukça detaylı bir sürpriz evlilik teklifi organizasyonu, değil mi? Benzer bir organizasyon yapabileceğinizi düşünüyor musunuz? Bence yapabilirsiniz, kendi imkanlarınızla ve kendi tarzınızda olmak üzere tabii ki. Deniz uçağından söz etmiyorum, o ekstrem bir detay. Ama arkadaşlarınızdan, belki onların da arkadaşlarından yardım alarak kız arkadaşınızı sürpriz sarhoşu yapacak detaylı bir organizasyon hazırlayabilirsiniz.

İşe aileleri ve / veya arkadaşları dahil edip etmemek size kalmış tabii ki. Şartlar uygunsa güzel bir şey olabilir bu.

Evlenme Teklifi Rehberi ziyaretiniz için teşekkür eder. Yine bekleriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder