21 Aralık 2020 Pazartesi

Romantik Evlilik Teklifleri İçin Dekor Fikirleri


Hayatınızın kadınına veya erkeğine evlenme teklifi yapmayı düşünüyorsanız hayatınızın geri kalan kısmını onunla geçirmek istediğinize karar vermişsiniz demektir. Peki teklif anlarını ikinizin de hayatlarınızın geri kalanında hatırlayacağınız şekilde organize etmeye ne dersiniz? Romantik evlilik teklifleri için bazı planlar ve ayarlamalar yapmak gerekir ama bu gözünüzü korkutmasın. Örneğin internetteki görsellerden ilham alarak evde bir yemek veya piknik ortamı hazırlamak çok zor bir şey değildir. Ayrıca isterseniz bir organizasyon firmasından yardım da alabilirsiniz.

























Sahilde Evlilik Teklifi 

Bu konuda yapabileceğiniz çok şey var. Örneğin aşağıdaki tarzda bir plajda romantik piknik ortamı hazırlayabilirsiniz.  



Dekor için çiçekler, balonlar, mumlar ve dekoratif aksesuarlar kullanabilirsiniz. 


İşte size basit, ekonomik ve hoş bir fikir. Tabelada şöyle yazıyor: Her aşk hikayesi güzeldir fakat benim favorim bizimki.


Su kıyısında huzurlu ve samimi bir ortam romantik teklifler için idealdir. Çiçekler ve ampullerle süslenmiş basit bir çerçevenin altına kurulmuş, etrafına mumlar ve fenerler koyulmuş bir masa partnerinizi can evinden vurabilir. 



Parkta - Bahçede Romantik Teklif

Evinizin bahçesi var mı veya bir yakınınızın bahçesini kullanma şansınız? İkisi de yoksa çevrenizde teklif dekoru için kullanabileceğiniz uygun bir park veya piknik alanı olup olmadığına da bakabilirsiniz. Güzel bir botanik parkında harikalar yaratabilirsiniz mesela ama izin almak gerekir herhalde. Malzemeleri kullanacağınız alanın büyüklüğüne göre ayarlayabilirsiniz. Tea light mumlar hava karardıktan sonra güzel bir etki yapar. Klasik modelleri kullanmakta sakınca varsa şarjlı olanları tercih edebilirsiniz.








Kameriye Altında Sürpriz Teklif

Böyle bir plan için kameriyenin boyutlarına, kullanım imkanlarına, kendi yaratıcılığınıza ve olanaklarınıza çeşitli dekorlar yapabilirsiniz. Bolca çiçek güzel olabilir mesela ve teklifi havanın karardığı saatlerde yapacaksanız mumlar da. Fotoğraflara bir göz atın, kanepe ve basamakları süslenmiş seyyar merdiven gibi şeyler de kullanıldığını göreceksiniz.




Sokakta Evlilik Teklifi İçin Renkli ve Sıcak Bir Dekor

Çiçekler, mumlar, fenerler, yapraklar, bir piknik sepeti ve fotoğraflarla süslenmiş bir bisiklet ve seyyar merdivenden oluşan bu kalabalık ama sevimli dekoru ziyaretçilerimiz de görsün istedim. 


Romantik evlilik teklifleri için fikir verecek birkaç görsel daha ekledim mi işim bitiyor. Ziyaretiniz için teşekkür ederim, yine bekleriz.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder