20 Temmuz 2016 Çarşamba

New York'da Evlenme Teklifi


Bu bir uzak mesafe ilişkisi yaşayan Mike - Candace çiftinin evlenme teklifi hikayesidir; onlar ilişkileri boyunca birbirlerini görmek, beraber olmak için aralarında 362 km. olan 2 şehir arasında mekik dokumuşlar; Dallas ve Houston. Ve bir gün Mike Candace'e New York'da evlenme teklifi yapmak için The Heart Bandits isimli organizasyon firmasıyla bağlantı kurmuş. Çift New York'a gezmeye gelmişler ve Mike'ın niyeti teklifi kaldıkları otelin çatısında yapmakmış. Fakat yağmur yüzünden bu plandan vazgeçmesi gerekmiş. Firma çalışanları başka bir evlenme teklifi mekanı ayarlamışlar; muhteşem bir terası olmasının yanı sıra, yağmaya devam ederse yağmuru da seyredebilecekleri bir yer. Ve yağmur da devam etmiş.


Sevgilisiyle akşam yemeği yiyeceğini düşünerek mekana giren Candace güzel bir sürprizle karşılaşmış; en sevdiği renkteki çiçeklerden oluşan ve ayrıca fenerlerle süslenmiş bir koridor. Yolun sonunda da ikisi için özel bir anlamı olan, üstünde Dallas ve Houston'ın resimlerinin olduğu bir pano. Panoda yazan şeyler aşağı yukarı şöyle: "Seninle olduğum her yer yuvamdır" ve "Aşkın olduğu yerde mesafe önemli değildir."



Mike diz çöküp teklifini teklifini yapmış, Candace de kabul etmiş. Bunu Dom Perignon şampanya ve Crown Royal marka viski içerek kutlamışlar. 




O çiçekli - fenerli koridor çok hoş görünüyor, evde evlenme teklifi yapmayı düşünüyorsanız buna benzer bir şey yapabilirsiniz bence. Koridorun bittiği yerde bir merkez de hazırlayabilirsiniz bu organizasyondaki gibi, gayet güzel olur.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder