13 Eylül 2016 Salı

Kumsalda Fotokitapla Evlenme Teklifi


Tyler & Colbey her ikisi de Morehead State Üniversitesi'nde okurken tanışmışlar. Ve tanıştıkları gibi Tyler Colbey'ye aşık olmuş. Bir gün Colbey Tyler'dan ona bazı ev ödevlerinde yardımcı olmasını istemiş ve o gece hiç durmadan, hiç uyumadan sohbet etmişler. O geceden sonra Tyler, Colbey'nin sevebileceği tek kadın olduğuna, her gün ona biraz daha aşık olduğu 1 yıldan sonra ise onunla evlenmek istediğine karar vermiş. Ve 30 Temmuz 2014'de sevgilisine kumsalda fotokitapla evlenme teklifi yapmış. Teklifin videosu aşağıda:

                                 


Fotokitap nedir biliyor musunuz; içine fotoğraflar yükleyerek, notlar ekleyerek zevkinize, isteğinize, aamcınıza göre kişiselleştirebileceğiniz, daha sonra da anlaştığınız kişi veya kuruma bastıracağınız bir nevi modern albümdür. Çeşitli amaçlarla hazırlanabilir ve sevgiliye bir sürpriz evlilik teklifi yapmak da bu amaçlardan biridir. 



Tyler, yapacağı kumsalda evlenme teklifi için sevgilisiyle beraber 1 haftalık bir tatil ayarlamış. Teklif sırasında kullanmak için de ortak anılarının görüntüleriyle doldurduğu bir fotokitap hazırlamış. Niyeti günün battığı saatlerde Colbey fotokitabı karıştırırken diz çöküp "Benimle evlenir misin?" demekmiş ve öyle de yapmış. Bu anları fotoğraflaması için yerel bir fotoğrafçıyla anlaşmış da ayrıca.



 Böyle bir fotokitabı başka şekillerde de kullanabilirsiniz tabii. Mesela kız arkadaşınızı evde evlenme teklifi yapmak için evinize davet edersiniz ve o sırada kullanırsınız. Veya Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi yapma planınız vardır, o gün yemek yerken takdim eder ve ardından teklifinizi yaparsınız. Başka şekiller de düşünülebilir. Siz de sevgilinizi böyle heyecanlı ve mutlu görmek istemez misiniz?



Kumsalda evlilik teklifi yapmak için başka alternatifler de var, hem de bir sürü; bir piknik ortamı veya şişede mesaj sürprizi hazırlamak, evlenme teklifi organizasyon firmalarından biriyle anlaşarak kırmızı halılı, çardaklı, fenerli mumlu, yemek masalı bir ortam hazırlatmak, bir kumsal partisi organize ederek veya böyle bir partiye dahil olarak teklif yapmak gibi. Kız arkadaşınız özel bir teklif almaktan mutlu olacaksa bunun için uğraşmaya değer, değil mi?




Kumsalda evlenme teklifi destanı için tıklayın

Kumsalda evlenme teklifi için tıklayın

Fotokitap için tıklayın


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder