18 Aralık 2018 Salı

Kumsalda Piknik Ortamında Evlilik Teklifi (Canlandırma)


Kız arkadaşınıza "Benimle evlenir misin?" sorusunu deniz kıyısında sormak istiyor ve bunu ne şekilde yapacağınızı düşünüyorsanız bu kumsalda piknik ortamında evlilik teklifi konulu fotoğrafların size ilham vereceğini sanıyorum.





















Bu gerçek bir teklif değil; Havai'deki Turtle by Resort Otel'in kumsalında gerçekleştirilmiş bir canlandırma çalışması. Bu profesyonel fotoğraflardan, özenle hazırlanmış dekorlardan kumsalda evlenme teklifi planınız için fikir alabilirsiniz.



Bu proje için kumların üstüne bir örtü serilip üstüne bir sehpa ve minderler koyulmuş. Sehpanın üstünde çiçekler ve 2 kişilik bir yemek servisi var. Kumların üstüne hasır aksesuarlar konulup çiçekler de serpiştirilince ortaya güzel bir piknik ortamı çıkmış.





Bu görüntüler tamamen profesyonellerin elinden çıkmış şeyler. Fotoğraflar da tabii. Düşündüğünüz organizasyon için profesyonel bir fotoğrafçıyla anlaşırsanız sizin de böyle canlı ve güzel fotoğraflarınız olabilir. Orijinal halleri çok daha güzel tabii, ben blog için küçülttüm ve web'e uyarladım. 








"Evet" cevabından sonrası için de kumsaldaki ağaçlık alanda bir kokteyl ortamı hazırlanmış. Çiftimiz burada kararlarını kutluyor ve geleceğe dair hayaller kuruyorlar herhalde, dünya barışı hakkında tartışacak halleri yok. Cidden sırası değil yani. 







Ne dersiniz, kız arkadaşınız bu tip bir sürpriz evlenme teklifi organizasyonundan hoşlanır mı? Benzer bir ortam hazırlayıp onu başka bir bahaneyle davet edebilirsiniz. Kadınların çoğu bu büyük teklifi biraz özel bir şekilde almaktan mutluluk duyarlar. Sizden bu teklifi aldığı gün zaten hayatının unutulmaz günlerinden biri olacak ama beğenilerini, hayallerini dikkate alarak bu tip veya başka türlü, özel bir ortam hazırlarsanız bu daha da hoşuna gidecektir muhtemelen. 

Romantik bir organizasyon için ciddi bir para harcamak zorunda da değilsiniz. Evet, o tip organizasyonlar da yapılıyor ama herkes kendi bütçesine göre hareket edecek tabii ki. Bu işi kendi olanaklarınızla yapacaksanız ayırabileceğiniz bütçeyle neler yapabileceğinizi ve kimlerden, ne şekilde yardım alabileceğinizi düşünün. Eminim ki aklınıza güzel fikirler gelecektir. 

(Kaynak: Green Wedding Shoes)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder