29 Ağustos 2017 Salı

Maui Adasında Evlenme Teklifi

Hawai'deki tropik Maui Adası kilometreler boyunca uzanan plajları, girintili çıkıntılı küçük koyları, eşsiz manzaraları, şelaleleri, yağmur ormanları ve piknik alanları ile özellikle doğayla iç içe bir tatil yapmak isteyenler için çok güzel bir yer. Ama bizim konumuz tatil değil, Kenny'nin kız arkadaşı Shey için hazırladığı Maui Adasında evlenme teklifi organizasyonu. İkisi, köpekleri Yogi'yi de yanlarına alarak Colorado'dan buraya taşınmışlar. Artık bu teklifi yapmanın zamanı geldiğine karar veren Kenny bir organizasyon şirketiyle anlaşarak biraz plajda evlenme teklifi, biraz piknikte evlilik teklifi tadında bir organizasyon hazırlatmış.


Müzisyen Ryan Robinson da bu sahilde romantik piknik ortamında yer almış ve çift için gitarıyla parçalar çalmış.


Çift sahile gelip kendileri için hazırlanan piknik masasına doğru yürürken Shey neler olup biteceğini anlamış. Kenny dizlerinin üstüne çökerek ona "Benimle evlenir misin?" dediği zaman da gözyaşları içinde "Evet" demiş.










Kumsallar, plajlar teklifini ilkbahar - yaz aylarında yapmayı düşünenler için bir sürü olanaklar sunuyor. Böyle bir piknik ortamı hazırlanabilir, masa kurulabilir, ateş yakılabilir, bir kameriyenin altı süslenebilir, kumların üstüne mumlar dizilip gül yaprakları serpiştirilebilir vesaire. Müzik de olursa daha güzel olur tabii. Bir de fotoğraf ve video çekimlerini iyi bir şekilde yapacak birini ayarlamakta fayda var. Evlenme teklifi yüzüğü alacaksanız en uygun alternatif bütçenize uygun, güzel bir kutuya koyulmuş şık bir tektaş olur. Teklifi diz çökerek yapma olayına nasıl bakarsınız bilmiyorum ama çok ters gelmiyorsa çöküverin, ne incileriniz dökülür, ne de kişiliğinizden bir şey kaybedersiniz.









Romantik evlenme teklifleri için romantizme has unsurlar kullanmak gerekiyor doğal olarak. Gün batımı saatleri romantik kabul edilir mesela, gün doğumu da öyle. Dalgaların okşadığı bir kumsal, mumlar ve çiçeklerle süslenmiş bir masa, güzel bir manzarası olan mekanlar, gül yaprakları, bazı nostaljik aksesuarlar...Evinizde de hazırlayabilirsiniz bu tio ortamları, dışarıda da. Hep hayatın güzel bir şeyler getirmesini beklemek olmaz, değil mi, biraz da güzelleştirmek için bir şeyler yapmak lazım. Sevdiğinizi güzel bir sürprizle mutlu etmek gibi mesela.



Santorini Adasında evlenme teklifi için tıklayın

Plajda evlenme teklifi için tıklayın




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder