10 Şubat 2017 Cuma

Sevgililer Günü'nde Evlenme Teklifi Fikirleri

Koca bir kutu çikolata ve bir düzine kırmızı gül Sevgililer Günühediyesi olarak her zaman işe yarar, ancak niyetiniz ruh eşinize Sevgililer Günü’nde evlilik teklifi yapmaksa daha özel ve yaratıcı bir şeyler düşünmeniz gerekebilir. Bu yılın 14 Şubat’ını sevgilinize özenle seçilmiş bir nişan yüzüğü ve sonsuz bağlılığınızı sunarak ölümsüzleştirmek istiyorsanız işte size ilham verecek evlenme teklifi fikirleri;


Kalp Kalbe
Üzerinde güzel sözlerin yazılı olduğu kalp şeklindeki şeker ya da marşmelovlardan bolca satın alarak bunları sevgilinizin bulunacağını bildiğiniz bir noktadan (önceden ayarladığınız bir buluşma yeri ya da yaşadığı apartmanın kapısı gibi) ona evlenme teklifi edeceğiniz noktaya kadar sırayla dizin. Sevgiliniz yolun sonuna geldiğinde sizi yine aynı şekerlerden oluşturulmuş kocaman bir kalbin içinde elinizde seçtiğiniz yüzükle onu beklerken bulsun. Bu güzel manzaraya biraz daha romantizm katmak isterseniz bulunduğunuz yere üzerinde “Benimle evlenir misin?” yazan bir pankart asabilirsiniz.

Geri Sayım
Kız arkadaşınıza Sevgililer Günü’nde evlenme teklifi etmeyi planlıyorsanız çevresine ipuçları bırakmaya tam 14 gün önceden başlayın. 1 Şubat’tan 14 Şubat’a kadar olan her gün ona odağında kalp şekilleri olan hediyeler verin. Hediyeleriniz kalp desenli pijamalar, kalp şeklinde not kağıtları, minik, kalpli çikolata ya da kurabiyeler kadar basit şeyler bile olabilir. Sevgililer Günü geldiğinde ona sunacağınız son hediye onun için seçtiğiniz yüzük ve bir ömrü birlikte geçirme isteğiniz olsun.


 Her Yerde Aşk
En az 20-30 adet kalp şeklinde post-it not kağıdı alın ve her birinin üzerine sevgilinizi neden sevdiğinizi anlatan veya onunla paylaştığınız özel bir anıyı hatırlatan kısa cümleler yazın. Ardından hazırladığınız notları onun bulabileceği her yere (ceketinin cepleri, cüzdanı, lavabo aynasının önü, uzaktan kumandanın altı, okul ya da işyerindeki masası, buzdolabının kapağı gibi) yerleştirin. Bütün notları bulduğunda ona özel bir yerde buluşmayı teklif edin. Bir araya geldiğinizde hiçbir şeyden şüphelenmediği bir an yakalayın ve şaşırmış gibi yaparak notlardan birinin cebinizde kaldığını unutup ona uzatın. Sevgiliniz içinde evlenme teklifinizin yazılı olduğu notu okurken siz de tek dizinizin üzerine çökün ve onun için seçtiğiniz yüzüğü diğer cebinizden çıkarın.


 İlklerin Heyecanı
Sevgilinize 14 Şubat için herhangi bir plan yapmamasını, her şeyi sizin ayarlayacağınızı söyledikten sonra tanışma anınızı, ilk buluşmanızı ya da birbirinize ilk kez “Sevi seviyorum.” dediğiniz günü yeniden canlandırmak için kolları sıvayın. Yapacağınız organizasyonun örnek aldığınız buluşmaya mümkün olduğunca benzemesi için elinizden geleni yapın; o gün gittiğiniz mekanların uygunluğunu kontrol edin, o gün giydiklerinizle aynı ya da benzer kıyafetler giymeye çalışın, hatta o gün dinlediğiniz şarkılardan hatırlayabildiklerinizi ve konuştuğunuz konuları da programa dahil edin. Buluşup birlikte sürprizlerin tadını çıkardıktan sonra tüm bu ayarlamaları hayatınızın geri kalanını geçirmek istediğiniz insanla tanıştığınız (ilk kez buluştuğunuz, ilk kez sarıldığınız…) günü yeniden yaşamak için yaptığınızı söyleyin ve evlenme teklif edin.


 Sinemanın Büyüsü
Sevgililer Günü’nde evlilik teklifi fikrinizi önceden bir sinema salonuyla uğraşarak büyük bir sürprize dönüştürebilirsiniz. O gün sevgilinizle gidebileceğiniz romantik bir film bulun ve filmin yayınlandığı sinema salonlarını arayarak filmden önce, fragmanların arasında bir evlilik teklifi videosu yayınlayıp yayınlayamayacaklarını sorun. Salonlardan biriyle anlaştıktan sonra evlenme teklifi videosu için hazırlıklara başlayabilirsiniz. İster sizin tek başınıza göründüğünüz kısa bir klip, ister tüm sevdiklerinizin size ve sevgilinize mutluluk dileklerini sundukları bir video olsun, hazırlayacağınız sürprizin hayatınızın kadınını mutluluktan havalara uçuracağına emin olabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder