6 Kasım 2016 Pazar

Romantik Evlenme Teklifleri İçin İhtiyaç Listesi

Romantik bir evlenme teklifi yapmak istiyorsanız bunun için romantizmi çağrıştıran bazı unsurları kullanmanız gerekecek. Belki evinizde romantik bir masa kurmayı düşünüyorsunuz, belki de güzel bir mekanda böyle bir masa hazırlanmasını sağlamayı. Ya da masa kurmayacaksınız ama evinizde veya bahçenizde böyle bir teklif için uygun bir ortam yaratmak istiyorsunuz. Sizin için bir ihtiyaç listesi hazırladım, faydalı olacağını umuyorum. Bu listedeki her şey aklınıza yatmayabilir ama romantik bir ortam için bir kısmını olsun kullanmanız gerekir.

Dekoratif mumlar ve fenerler, yüzen mumlar



Mumlar romantizm denilince akla gelen şeyler arasında ilk 3'e girer herhalde. Ve günümüzde çok fazla mum çeşidi var; yüzen mumlar, farklı biçimlerdeki tealight mumlar gibi. Bir ortama onlarca mum yerleştirmeyi düşünüyorsanız tealight mum çeşitleri iyi bir alternatif olur. Suda yüzen mumlar ise bir masaya koyulabilir veya tealight'ların arasına serpiştirilebilir mesela. Benim düşünemediğim başka şekiller de olabilir tabii. Ama sonuçta dekoratif mum modelleri romantik evlenme teklifleri için hermen her zaman kullanılan ürünlerdir.








 Dekoratif fener mumluklar da  romantik ortamlar için kullanabileceğiniz ürünler arasında yer alıyor. Uzun ayaklı olanları bir yemek masasının yanında çok şık durur. Kuş kafesi fener tarzında olanları da çok hoş görünüyor bunların. Bahçede veya evde evlenme teklifi yapmayı düşünürseniz bu güzel şeylere göz atmanızı tavsiye ederim. 






Çiçekler

Romantik organizasyonlar çiçeksiz olmaz veya olur da sanki biraz eksik olur, öksüz kalır. Özellikle planlı, biraz özel bir evlenme teklifi yapmayı düşünüyorsanız çiçek kullanmalısınız ve kız arkadaşınızın çok sevdiği bir çiçek çeşidi varsa tercihinizi ondan yana kullanmalısınız. Romantik evlenme teklifleri söz konusu olduğunda çiçekler farklı amaçlarla kullanılabiliyor: Bir buket çiçek hazırlatıp teklifin ardından takdim etmek, masayı ve / veya ortamı çiçeklerle süslemek, etrafa gül yaprakları serpiştirmek veya gül yapraklarından kalp figürü yapmak, romantik bir masa hazırlandıysa masaya giden yola çiçekler koymak gibi.





  

Balonlar

 Evlenme teklifi organizasyon şirketleri bazı organizasyonlarda  balonlar kullanıyorlar. Balonlarla süsleme evlilik teklifi ortamlarına renk katıyor, bazen de kız tarafının eline 1 demet balon takdim ediliyor. Size hoş gelirse, kız arkadaşınızın da hoşlanacağını düşünüyorsanız neden olmasın?





Dekoratif aksesuarlar

Biblolar, boncuk dizileri gibi dekoratif aksesuarlar da romantik ortamları güzelleştiren unsurlar arasında yer alıyor. Kullanmasanız da olur ama bir yerde çok hoş bir şey görürsünüz veya elinizde böyle bir şey vardır, ortama da yakışacak gibidir; o zaman kullanın tabii. Bir de şu var; kız arkadaşınızın çok sevdiği bir şey olur; kedi veya fil mesela, ya da gitar, veya başka bir şey. Bir güzellik olsun diye o tarzda birkaç biblo, süs eşyası, fotoğraf falan toplayıp kullanabilirsiniz, hoşuna gider. Kedi mi seviyor mesela, Evmanya'dan kedi bibloları bakabilirsiniz. Veya niyetinizi belli etmek için birkaç tane gelin damat biblosu kullanabilirsiniz.





Müzik 

Romantik evlilik teklifi projelerine, konsept bunun için uygunsa eğer banttan veya canlı müzik de eklemekte fayda var. İşi profesyoneller bırakırsanız sizin için bunlardan herhangi birini temin edebiliyorlar. Teklifi kendi imkanlarınızla yapacaksanız siz de ayarlayabilirsiniz bir şeyler. Müzikli bir mekana gidecekseniz size özel şarkılar çalınmasını isteyebilirsiniz, evde evlilik teklifi yapacaksanız müzik çalarsınız veya gitar, keman vb. çalan bir müzisyenle anlaşırsınız, belki kendiniz böyle bir enstrüman çalabiliyorsunuzdur vesaire.


Çerçeveli fotoğraflar 

Teklifin tarzına göre bir sehpa veya masaya yerleştirilebilir, bir ağaçtan sallandırılabilir, ev ortamında da yüksekten sallandırılması ayatlanabilir. Birlikte çektirdiğiniz en güzel birkaç fotonuz mesela veya sadece kız arkadaşınızın fotoğrafları; nasıl isterseniz.



Çiçeklerle, fotoğraflarla süslenmiş merdiven

Olmasa da olur tabii, ama olduğu zaman güzel duruyor bence. Bir örnek yayınlıyorum, alternatif olarak aklınızda olsun.


Evlenme teklifi yüzüğü

"Benimle evlenir misin?" sorusunun ardından sorunun muhatabına bir evlilik teklifi yüzüğü uzatılması durumu için bize özgü bir adet değil diyenler var; herhalde doğrudur. Böyle bir beklentisi olmadığını veya pahalı bir tektaş yüzük istemediklerini belirten kadınlar var; o da doğrudur. Ama şöyle bir şey de var ki sürpriz evlenme teklifleri ile ilgili yayınların, fotoğrafların belki yüzde 90'ında günün anısına alınmış, teklifi ve kabulü perçinleyen böyle bir yüzük var. Öyle olunca birçok kadında böyle bir beklenti oluşuyor, birçok erkek de o yüzüğü alıyor. Yine de karar sizin tabii.


Kumsalda evlenme teklifi için tıklayın

Vintage tarzı evlilik teklifi için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder