26 Ekim 2016 Çarşamba

Mahsusçuktan Karların Üstünde Sahiciden Evlenme Teklifi


Başlık biraz enteresan duruyor biliyorum ama durum tam olarak bu, Ryan, Sharon'a Kaliforniya Los Angeles'da karların üstünde evlenme teklifi yapmış ama gökten yağan karların değil Crystal Ice Company isimli firmanın ayarladığı mahsusçuktan karların üstünde. Winter wonderland proposal olarak geçiyor yabancı kaynaklarda bu organizasyon, yani kışa özgü bir harikalar diyarı yarattık demek istiyorlar...sanırım.


Ryan fikrinin uygulanabilir olduğundan pek umutlu değilmiş aslında, fakat the Yes Girls organizasyon firması onun hayalini hayata geçirmeyi başarmış.



Sharon sevgilisiyle beraber sevdikleri bir parkta yürüyüş yapacaklarını zannediyormuş. Ama parkın bir yerinde karşısına bu harikalar diyarı çıkmış işte. Karların üstünde parlayan fenerler, Noel ağaçları, beraberce yaptıkları geziler sırasında çekilmiş fotoğrafları, bir sepetin içinde kartopları, ağaç dallarından sarkan buz sarkıtları, çiçekler, 1 kırmızı gül vesaire. Üstelik bu özel ortam sadece onlara ait, bütün bunlar ne yağmur ne kar, hiçbir şeyin yağmadığı bir parkın ortasında gerçekleşiyor.



Bu ikisine özel karlı ortamda kartopu bile oynamışlar. Aylardan Aralık'mış, Los Angeles'da kar yokmuş ve bu da gayet normal bir durummuş ama bu şartlar Ryan'ı durdurabilmiş mi, ne münasebet! Kafasına taktığı şeyi yapmanın bir yolunu bulmuş. Daha doğrusu, hayalini gerçekleştirmesine yardımcı olacak doğru adresi bulmuş.




Bu Los Angeles'da evlenme teklifi organizasyonu uygulanması kolay bir şey değil. Sıradışı bir evlilik teklifi bu, böyle konulara o kadar bakarım, bu fikre ilk defa rastlıyorum. Fakat mahsusçuktan karlar dışında benzer bir dekor hazırlanarak güzel bir parkta evlenme teklifi projesi ayarlanabilir pekala, de mi?









Heybeliada'da evlilik teklifi için tıklayın

Santorini'de evlenme teklifi için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder