31 Ekim 2016 Pazartesi

Kaliforniya'da Flash Mob Evlilik Teklifi


Alışveriş merkezlerinde, caddelerde, parklarda, bahçelerde gerçekleştirilen müzikli, danslı bir sürpriz evlilik teklifi tipi olan flash mob evlilik teklifi organizasyonlarının enerjisini çok beğeniyorum ben. Bu organizasyonlara bazen erkek tarafı da dansçı olarak katılıyor, bazen de dans gösterisinin sonuna doğru teklifini yapmak üzere katılıyor yalnızca. Bu yazının konusu olan Kaliforniya'da flash mob evlilik teklifi projesi için Jamin 1 ay boyunca Marvels Dance Company ile çalışmış ve Valerie'ye teklifini kendisi de gösteriye katılarak yapmış. Aşağıdaki videonun Jamin'in İngilizce konuşmasıyla geçen ilk 1 dakikalık kısmını atlayın isterseniz Fakat sonrasını izleyin derim, cidden keyifli. Teklif Bruno Mars tarafından seslendirilen Marry You isimli parça eşliğinde yapılıyor bu arada. 




Flash mob evlenme teklifi organizasyonlarında hemen her zaman şu şekilde gerçekleşir: Çift gösterinin yapılacağı yere gelirler ve dansçıları seyretmeye başlarlar. Bir noktada organizasyonun bu çift için hazırlandığı ortaya çıkar. Erkek dansçıların arasına katılıp dans etmeye başlar ve dansın sonunda teklifini yapar. Veya gösterinin sonunda bir şekilde meydana çıkarak yapar bunu. Dansçılar etrafını sararlar, kızı da birileri ortaya iter; böyle bir atraksiyonlar olur. Genellikle yanlarında olaydan haberi olan birkaç arkadaşları da olur. Bazen bir grup arkadaş veya aile üyeleri oralarda olur ama kendilerini göstermez ve sonradan kutlama için ortaya çıkarlar.



Bir sürü insanı mutlu eden bir evlenme teklifi organizasyonu tipidir bu; o sırada orada bulunup izleyenler için de keyiflidir. Değil mi ama, müzik ve dans keyif verir insana, farkında olmadan olduğunuz yerde sallanmaya flan başlarsınız, canınız dans etmek ister. Bazen bir dükkanın içinden gelen müziğin gazıyla sokakta hafiften dans etmek isterim ben mesela. Müzik güzel şey. Öyleyse hep beraber; It's a beatiful night / We're looking for something dumb to do / Hey baby / I think I wanna marry you. 

Pekin'de flash mob evlilik teklifi için tıklayın

Flash mob evlilik teklifleri için tıklayın 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder