16 Ekim 2016 Pazar

Bir Kumsalda Evlenme Teklifi Hikayesi: Salt Creek Beach

Yer: Salt Creek Beach (Salt Creek Plajı - Kaliforniya)
Olay: Kumsalda evlenme teklifi
Kahramanlar: Jasmine & Swapnil
Detaylar: Ayaklı tabelalar, şişede mesaj ve kumdan saray ( Tam olarak Walt Disney yapımı Aladdin filmindeki Sultanın Sarayı. Bu filmin ilham kaynağı olan Alaaddin'in Sihirli Lambası masalındaki prensesin ismi de Jasmine (Yasemin)'dir.)


Swapnil'in Jasmine için hazırladığı bu romantik evlenme teklifi projesi kumsala serpiştirilmiş sürprizlerden oluşuyor. Kumsalda yürüyüş yapan çiftin karşısına önce yola aralıklı olarak yerleştirilmiş, üstüne fotoğraflarının yapıştırıldığı ayaklı tabelalar çıkıyor. Son tabelanın yanında, yerdeki şişenin içinde Swapnil'in kız arkadaşına olan aşkını ve duygularını anlattığı bir mesaj var.


 Kumdan sarayın önündeki taşlardan birinin üstünde "Jasmine, will you marry me?" yazıyor, yani "Benimle evlenir misin?"Onun yanındaki taşta Swapnil'in ismi bu sorunun altına atılmış bir imza gibi duruyor. Soldaki taşın üstünde yazan ise herhalde tanışma tarihleridir veya da günün tarihi. Bu kumdan kale ile evlilik teklifi olayını yabancı sitelerde birkaç defa gördüm, ülkemizde yapılan tekliflerde ise hiç görmedim. Güzel fikir halbuki bence.


Bu kumsalda evlenme teklifi hikayesi burada bitmiyor,  erkek tarafı teklifin üstüne bir de plaja karşı romantik akşam yemeği planlamış.  Bu unutulmaz günün üstüne güzel bir yemek gayet iyi gider, de mi?





Kumsalda evlenme teklifi için tıklayın

Futbol maçında evlenme teklifi için tıklayın

Kumsalda evlilik teklifi için tıklayın



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder