23 Şubat 2016 Salı

Cihan'dan Gülseren'e Yedigöller'de Evlenme Teklifi-Paramparça


Paramparça dizisini devamlı olarak izleyenlerdenseniz Cihan'dan Gülseren'e Yedigöller'de evlenme teklifi sahnesini de görmüşsünüzdür. Ben görmemişim, dizilere bakarım aslında ama çoğunlukla çalışırken bakarım ve düzenli olarak takip ettiğim, "Aman hiçbir bölümünü kaçırmayayım" dediğim bir dizi yok. Dün Bolu Yedigöller yöresinin şahane manzaraları eşliğinde bu romantik evlenme teklifi klibini gördüm ve blogumda bulunsun bu konu diye düşündüm.




Bu Sonbahar'da aşk konseptli klipte manzaralar gerçekten çok güzel. Ağaçlar yapraklarının bir kısmını dökmüş, yer yer kızıla - sarıya dönmüş yüksek ağaçların çevrelediği yollardan gidiyor, bulutlar dağların üstüne oturmuş sanki; etkileyici bir görünüm. Cihan ve Gülseren daha sonra bir köprünün üstünde durup altında akan suları izliyor, Sonbaharın renklerini ve kokularını içlerine çekiyorlar sessizce.

Sonra biraz yürüyüp köprünün ucundaki seyir terası gibi yere geliyorlar ve Cihan'ın bir konuşma yapmaya hazırlandığını görüyoruz. Konuşmasına bu sahnenin yaşandığı bölüm, yani Paramparça 43. bölüm gelinceye kadar yaşadıkları şeylerden, Gülseren'e olan duygularından söz ederek başlıyor. Bu kısa konuşmadan sonra sıra Cihan'dan Gülseren'e evlenme teklifi sahnesine geliyor. Cihan cebinden yüzüğü çıkarıyor, diz çöküyor ve Gülseren'e "Benimle evlenir misin?" diye soruyor. Sonrası evet cevabı, yüzük takma sahnesi, sarılıp bakışmalar, Gülseren'in mutluluk gözyaşları ve öpüşme sahnesi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder