14 Ocak 2019 Pazartesi

Helikopter Turu Sonrasında Çiçekler Arasında Evlilik Teklifi


Hanson, kız arkadaşı Sarnjit'e evlenme teklif etmeye karar vermişti.  1 - 2 saatlik bir organizasyon hazırlamak değil, bütün günü özel kılacak bir sürpriz yapmak istiyordu. İkisi de San Francisco yakınlarında yaşıyorlardı ve Hanson'ın işi, sıklıkla şehirde gezip turistçilik oynamasına imkan vermiyordu. Bu yüzden, hem ikisinin maceracı yönlerini ortaya çıkaracak, hem de Sarnjit'in sevildiğini ve şımartıldığını hissedeceği bir evlilik teklifi yapmak niyetindeydi. Bunun için bir organizasyon şirketiyle bağlantı kurdu. Organizasyon şöyle planlandı: Önce bir helikopter turu yapacak, sonra da şehrin merkezindeki bir otelde başbaşa güzel bir öğlen yemeği yiyeceklerdi.



















Yemekten sonra garsonları, Mavi Melekler'in (ABD Donanmasının uçuş gösteri filosu) hafta sonu için şehirde olduğunu söyleyip gösteriyi en üst kattaki terastan seyretmelerini önerdiler. Bu teklif de plana dahildi. Teras katı çift için özel olarak süslenip hazırlanmıştı. Her taraf Sarnjit'in en sevdiği renklerdeki çiçeklerle dekore edilmişti ve ortaya büyük beyaz harflerle "Marry Me ("Evlen Benimle)" yazılmıştı. Diz çökerek teklifini yapan Hanson "Evet" cevabını aldı. İkisinin de asla unutamayacakları çok güzel bir gün olmuştu bu. 






İkiniz de uçmaktan keyif alan kişilerseniz ve bütçeniz yeterli ise siz de bu tarz bir organizasyon planlayabilirsiniz. Bunun için farklı alternatifler de düşünebilirsiniz. Profesyonel şirketler helikopterin içini süslemek veya indiğiniz zaman sizi sürprizli bir şekilde karşılamak gibi hizmetler de veriyorlar. Örneğin indiğiniz zaman size özel tasarlanmış bir teklif afişiyle karşılanıyorsunuz, ses bombasıyla şarkılar çalınıyor veya bir müzisyen canlı müzik yapıyor, teklif sırasında başınızdan aşağıya gül yaprakları dökülüyor; bu türden şeyler. 

Buna benzer bir organizasyon yapmayı da tercih edebilirsiniz. Helikopter turundan sonra önceden ayarlanmış ve süslenmiş olan mekana geçersiniz ve teklifinizi orada yaparsınız. Her türlüsü güzel olur. Esas olan, sevgilinizin zevklerini de dikkate alarak özel bir teklif ortamı hazırlamaktır. Kadınlar böyle sürprizleri, romantik organizasyonları severler. Günümüzde birçok erkek, bu zevki paylaşmasalar da, kız arkadaşlarını mutlu etmek için böyle şeyler yapmaya çalışıyorlar. Özellikle de sevgilinizin evlenme teklifini böyle özel bir şekilde almaktan mutlu olacağını düşünüyorsanız, bütçenize ve şartlarınıza göre bir teklif ortamı hazırlamanız güzel olur. Bu jestinizi unutmayacaktır, hem siz de onu mutlu görmek istersiniz, değil mi?




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder