3 Ocak 2019 Perşembe

Unutulmaz Bir Evlenme Teklifi İçin Gereken Malzemeler


Kız arkadaşınıza kendi imkanlarınızla unutulmaz bir evlilik teklifi yapmak istiyorsanız bazı malzemeler temin etmeniz gerekebilir. Özellikle teklifi bir evde veya bir otelde yapacaksanız ya da bir mekanla görüşüp size dilediğiniz gibi dekore edebileceğiniz bir alan verilmesi için anlaşmayı düşünüyorsanız hayal ettiğiniz sürprizin etkisini güçlendirecek evlenme teklifi malzemeleri almalısınız.




















Bu konuda seçim yapmaya başlamadan önce hem kullanmayacağınız, gereksiz şeylere para harcamamak, hem de gereken bütün malzemeleri almak için kafanızda iyi bir plan oluşturmalısınız.

1.Mumlar, Mumluklar Ve Şamdanlar



Tealight mumlar ve blok mum olarak bilinen daha büyük boyutlu mumlar romantik bir ortam yaratmak için her zaman kullanılan ürünlerdir. Tea light'ları kullanacağınız mekana göre zemine, dolapların, sehpaların üstüne serpiştirebilirsiniz. Bu küçük mumlar gül yapraklarıyla çizilen kalplerin veya yazılan harflerin arasına da yerleştirilir. 2 kişilik güzel bir masa hazırlamayı düşünüyorsanız üstüne 1 - 2 şamdan koymak güzel bir etki yapar ve tabii ki şamdanların üstüne de uygun boyutta mumlar almak gerekir. Mumlar romantizmin ölümsüz unsurları arasındadırlar ve loş bir ortama yerleştirildikleri zaman etkileyici bir görünüm oluştururlar.




2. Kırmızı Gül Yaprakları

Sürpriz evlilik teklifi ve Sevgililer Günü organizasyonlarında sıklıkla kullanılan kırmızı gül yaprakları çeşitli biçimlerde kullanılabilir. Bunlarla masanın üstünü, mekanın zeminini süsleyebilir; kalp figürü çizebilir, onun ortasına veya başka bir yere sevgilinizle sizin isimlerinizin baş harflerini yazabilirsiniz.

3. Balonlar

Romantik organizasyonlarda daha çok kırmızı renkli ve kalp biçiminde olanları kullanılır. Üstlerine amaca uygun baskılar da yaptırılabilen balonları otel odası veya ev süsleme çalışmalarında da, restaurant ve benzeri mekan süslemelerinde de görebilirsiniz. Kapılara, pencerelere asılmış, zemine, koltukların üstüne bırakılmış balonlar ortamı canlı ve renkli gösterir. Ayrıca tekliften sonra kız arkadaşınıza 1 demet balon sunabilirsiniz.




4. İç İçe Geçmeli Kalp Kutular

İçine küçük bir hediye veya hediyelerin, romantik notların, teklif yüzüğünün koyulduğu kırmızı kutular sevgiliye sürpriz yapmak için ideal ürünlerdir. Sevgiliniz en üstteki kutunun kapağını açar, içinde başka bir kutuyla, sonra bir kutuyla daha ve son olarak da kendisini bekleyen güzel sürprizle karşılaşır.



5. Dilek Ağacı

Evlenme teklifi malzemesi olarak da, farklı organizasyonlar için de kullanılabilir. Seçtiğiniz ağacı ikinizin fotoğraflarıyla, ellerinizle yazdığınız notlarla donatabilir; üstüne aksesuarlar asabilirsiniz.

6. Çiçekler

Her ortama güzellik, hayat ve renk katan çiçekleri hazırlayacağınız teklif ortamını süslemek için kullanabilirsiniz. Tekliften sonra sevgilinize bir buket çiçek sunmanız da güzel olur. Tercihinizi en sevdiği çiçeklerden yana veya sevdiği bir rengi taşıyan çiçekler arasından yapmayı ve bukete bir not iliştirmeyi unutmayın.




7.Tasarım Harfler

Teklif ortamını süslemek için bir araya geldiği zaman "Benimle evlenir misin?", "Evlenelim mi?", "Seni Seviyorum" gibi ifadeleri oluşturan büyük boyutlu harflerden de faydalanabilirsiniz. Koyuldukları zeminde dik bir şekilde duran bu harfler uygun, dikkat çekici bir yere yerleştirilebilir.




8. Diğer Malzemeler

*Biblolar, dekoratif aksesuarlar,
*Fenerler,
*Boncuk dizileri,
*Kalp biçiminde tasarlanmış LED lambalar,
*Sandalye süsleme malzemeleri de bu tip organizasyonlarda kullanılabilir.


Yapmayı hayal ettiğiniz sürpriz için dekor hazırlarken ortaya göze hoş görünen, uyumlu bir görünüm çıkması için özen gösterin. Sürpriz yapacağınız kişinin zevkine uygun bir şeyler kullanmayı unutmayın. Romantik bir masa hazırlamayı düşünüyorsanız elinizdeki masa örtüsü, yemek takımı gibi eşyalara uyan, onları güzel bir şekilde tamamlayacak aksesuarlar alın.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder